Ya saçma sapan düşünceler.. benim kıt kayınvalidem bebeği yalnız bırakma 40ı çıkana kadar diyordu. yanımda kaldı 1 hafta 10 gün kadar wc ye giderken bile hanımefendi üstünü falan değiştiriyorsa ya da namaz kılıyorsa onu bekliyordum. Gönderdim rahatladım. ekmek koy çocuğu yalnız bırakma diyordu. 40 gün lohusanın mezarı açık derler, dikkat et camlardan uzak dur. Yok gece aynaya bakma.. artık psikolojim bozulmuştu ben ölürsem çocuğuma kim bakar, aynaya baksam bir şey görür müyüm falan fistan.. annem ile babaanneme anlattım babaannem dedi ki kızım bebeği alırken koyarken her işi besmele ile yap. Çocuğun yanına kur'an ya da cevşen koy kötü düşünme diye.. ayetler kürsi ile uyurdum ki zaten bebeğim uyusa kayınvalidem uyandırırdı acıkmıştır hadi emzir kızım falan filan diye.. en son bir patladım ya annesinden kayınvalidesinden uzakta tek başına çocuk büyütenler kime emanet edip işlerini yapıyorlar acaba bir bardak su alıp geleceğim yani ben inanmıyorum dedim. Doğru söylüyorsun dedi. Bir daha bana bir şey diyemedi cevşen astım beşiğine. Bana da yok üşütme bir daha çocuğun olmaz ayağını sıcak tut. Ya kış günü evde eşim falan tshirtle şortla terliyorduk. Hani müslin sererken rüzgar olur ya çocuk soğuk alırmış... çocuk isilik oldu kontrole götürdük dedim böyle böyle ter bezleri gelişmediği için normal dedi. Kalın giydirmeyin diyince dereceye göre hareket etmeye başladılar.. çok yıpranmıştım çok.. emzirirken su içilmezmiş ya offf DUYMA, DUYMAMAZLIKTAN GEL. EŞİN DE DUYMASIN. HER ANNE BEBEĞİNİN İYİLİĞİ İÇİN OKUYOR ARAŞTIRIYOR ONLARA KALMADI BOŞVERRRR... Bu arada hayırlı olsun, sağlıkla büyüt bebeğini..
Soğuk su konusu içme canım kendini sıcak tutman da sen Soğuk alırsan bebege geçer diye
Bide eger dediklerini dinlemek istemiyorsan konusurken baska seylerle ilgilen tamm hee hee de gec
1,490,134 soru
24,353,765 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın