İyice bunaldım alakasız ağlamaya başladım büyük ihtimalle ben İstanbul'a alışamadım Sakarya'da aşırı derecede çok rahattım gelenim gidenim asla bitmez di ben elekci gibi sürekli gezerdim kızlarla Bir arada olurduk sürekli şimdi 4 duvar la aşk yaşıyorum televizyonun sinyali sürekli gidiyor onada çözüm bulamadık cuma tekrar gelip bakılacak mış inanmıyorum ama neyse annemde bugünden beri acildeymis tıkanmış az önce konuştuk nefes alamıyor gitmeyi düşündüm oğlumda çok hasta annemin orda tek oda ısınıyor ve yeterli ısınmıyor şuan klima servisi parça getirsin diye bekliyorlar
BUNALDIM SIKILDIM SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ BEBELER UYUDUMU BENİMKİNİ EŞİM UYUTTU ŞÜKÜR
Bu yazıyı okuyunca ben de evime dönünce aynı şeyleri yaşacagım gibi oğlumu ailemle büyüttüm 11 aydır buradayım şimdi Bayburt’a gideceğim kimsem yok bir eşim 4 duvar birde çok soğuk oğlum da dişarı çıkmaya aşırı alışık bir çocuk kalabalığa alışık burda şimdi orda yalnızlığa düşeceğiz bilmiyorum üzülüyorum gitme zamanım yaklaştıkça ama eşimi de evimi de çok özledim orası da ayrı …
1,487,085 soru
24,310,450 cevap
344,710 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın