0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,275 puan) tarafından
Kızlar babam prostat kanseri en agresif türü dediler. Kalça kemiklerine de yayılmış bir kaç haftaya kadar biraz topallasada işini görüyordu ama bu 2haftadir sürekli kalcam uyuşuyor dikenler batıyor gibi diyor oturup kalkarken zorlanip ah vah çekiyor çok üzülüyoruz. Hatta bugün annemle benim yanıma gelip uzun bir off çekti noldu dedik canım sıkılıyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi gitti. Kemoterapisi bitti, ışın tedavisi bitti tekrar pet çekimi yapilacak bu ayin sonunda ama biz biraz sonuçları kötü bekliyoruz ilaçlardan olabilir diyorlar ama ilaç ağrısı gibi değil sanki. Allah kimseye yaşatmasın ama yaşayıp bu tarz ağrıların neye sebep olduğunu bilen varsa yazarsa sevinirim. 

5 Cevaplar

0 oy
(671 puan) tarafından
Allah şifa versin canım çok zor sevdiğini acı çekerken görmek 
(3,275 puan) tarafından
Amin canım evet çok zor :(
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Cok gecmus olsun kemal milar ingiliz karbonatı yaz Google gorseller ve instagramda arastir biz denedik annem iyileşti akciger kanseri Allah şifa versin 
(5,453 puan) tarafından
Bu karbonatı duydum cnm mideye de iyi geliyormuş
(3,275 puan) tarafından
Hemen bakayım canım size de çok geçmiş olsun kaçıncı evredeydi anneniz
(121 puan) tarafından
3.evre
(121 puan) tarafından
Evet bende midem için kullandım reflu vardı cok iyi geçti hala rahatsız olunca kullanıyorum evimden eksik etmem
(5,453 puan) tarafından
Bende de reflu  var hiç kullanmadım  ama çok kişi kullanıp  midesini iyileştirmiş cnm
(121 puan) tarafından
Deneyin alışınca insan bırakamıyor
(5,453 puan) tarafından
Şuan hamileyim doğurunca kullancam ama ben su  terapisi yapıyorum işe  yarıyor  bende
0 oy
tarafından
Kötüyü çağırmayın. Kemoterapi çok ağır bir ilaç. İnsan kolay kolay kendine gelemiyor. İlaçtan da olabilir 
(3,275 puan) tarafından
İnşallah ondan dolayıdır canım o da bir nevi zehir işte bir yandan şifa verirken diğer yandan başka yerleri bozuyor
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm normal bir ilaç bile yersen  harftalarca  etkisini  görürsün  o  kemoterapi almış  o kadar ilaç vücudu  bitirmiş  toparlanmasi için iyi bakılması gerekir    vitanmissiz  kalıyor vücut 
(3,275 puan) tarafından
Sağol canım evet çok ilaç aldı ama maşallah yeme konusunda dikkatli.
(5,453 puan) tarafından
Bol bol kemik suyu kaynatıp içirin  bide kelle parca çorbası  kemikleri için  iyi gelir  cnm
(3,275 puan) tarafından
Evet canım her hafta annem kaynatiyor çorbasını yapıyor  bol bol iciriyoruz.
(5,453 puan) tarafından
Rabbim şifa versin  ya şafi  ismiyle  babana  cnm
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Agrasif ise tamamen tahminde bulunuyorum asla üzmek istemem kalça kemiğine sarmış olabilir mi .. benim kayınpederime osteosarkom kanseriydi kemiklere saldırıyordu bayag ilerlemis popo çatal kemiği erimisti. Acaba agrasif olduğu için o bölgeye tutunmuş olabilir mi .. bu durumda o kemik yerine platin takılıp yaşam kalitesi yükseltmeye calisiliyor
(1,737 puan) tarafından
Platin ihtiyacı olabilir o zaman onu devlette ameliyatını yaptırabilirsiniz.  Ücretsiz . Haseki eğitim araştırma da olmuştu bizim hastamiz ordan özel hastaneye nakil ettik. Medicanada oldu tüm tedavisini bu arada SGK karsiladigi için toplamda 10 bin harcamadik tedavi bitimi pet cihazında girmisti
(3,275 puan) tarafından
Yok devlet canım özele yetemeyiz ki :(. Özelde teşhis konuldu doktoru şimdiki doktorumuzu önerdi orada tedaviye devam edin dedi bu doktordan da memnun ama çok fazla soramiyorsun herşeyi işte açıkçası ilk zaman çok ta iyi şeyler söylemedi çok geç kalınmış dedi :(
(3,275 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun canım şimdi çekimi yapıldıktan sonra çıkan sonuca göre bizi de mutlaka yönlendirirler bu şikayetten gitti nöroloji bölümüne sevk ettiler sinir uçları için ilaç verildi ama kalçada çok sıkıntı var uyuşuk diyor bacaklarım benim değil gibi diyor sanki bir bacağı kısalmış gibi sallanarak yürüyor
(1,737 puan) tarafından
Kemikleri zarar gormua demekki  özel hastane ameliyat hariç ışın ve kemoterapi ücretsiz karşılıyor.  Devletten teşhis alarak gidince ücretsiz . Ameliyatları devlette tedavileri özelde yaptırdık 2 tedavi sonra durum tespiti için tüm kan ve pet yapıldı onada çok fazla bir para vermedik Medicana da .
(3,275 puan) tarafından
Tmm canım aklımızda bulunsun ihtiyaç olursa arastiririz. Bizimde pet cekimlerimiz İzmir tinaztepede oluyor ücretsiz ama kemo ışın şehir Hastanesi'nde yapiliyor. Kayinpederin sağlığına kavustumu peki canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 483 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 492 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,390 cevap

43,414 kullanıcı

Kategoriler

...