0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Kizlar yalansız ayda bir iki defa yatıya kalmayan misafir var yemin ederim artık az önce sinir krizi geçirdim ya duşun ayda bir yada iki defa evde yanlız uyuyuruz ya artık kendimi kendi evimde misafir gibi his ediyorum yemin ederim ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum ayaklarımı uzatamiyirum rahat uyuyamıyorum duş bile alamıyorum  eşim Allah'ın cezası bunlar yetmezmiş gibi hiç bir şeyden memnun değil her dakika laf hakeret ediyor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,392 puan) tarafından
Kim geliyor ki yatıya her ay 
(1,301 puan) tarafından
Her ay gelmiyorlar hergun geliyorlar eşimin kuzenleri görümcem kardeşim etin bir iki günü gelmiyorlar
(1,392 puan) tarafından
Kabul etme cnm sende surkli öyle yatılı çekmek zorunda değilsin ki bu insanlarda hiç mi düşünce yok anlamiyorm valla
(1,301 puan) tarafından
Bana soran yok ki
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Kim onlar eş tarafımı? 

Sende ağırlığını koy biraz gerekirse surat as neyden anliyorlarsa öyle davran 
(1,301 puan) tarafından
Eş taraf benim taraf artık az önce önlerinde ağladım tutamadim kendimi
(4,585 puan) tarafından
Kıyamam ya bulmuşlar hazır yemek yatak sıcak ev yazık günah ya ne merhametsizler gerçekten.kavga çıkar kız kussunler gelmesinler
(1,301 puan) tarafından
Yemin ediyorum artık bu evden herşeyden de sıkıldım
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Aynı babam. Artık bıktırmıştı bizi misafirden. Nefret ediyodum misafir lafını duyunca. En sevdiğim biri ile gelse diken üstünde oluyordum o kadar tiksinmiştim evde sürekli birilerinin olmasından. 
(1,301 puan) tarafından
Yemin ederim artık nefret ediyorum misafirden
(9,077 puan) tarafından
Çok iğrenç birşey biliyorum. Bi de kalanlar o kadar saçma sapan kişilerdi ki. Evimiz tatil bölgesinde. Sürekli memleketten ordan burdan birileri çalışmaya gelir bizde kalır. Lojmanda kalır oğlanlar kirli çamasırlarını getirirler yıkayalım diye. Yok staj için çevre illerden öğrenciler gelir hepsini çağırır. Valla çıldırıyoduk artık. Biz evde üç kız çocuğu. Sala.k sala.k insanlar sürekli.
(1,301 puan) tarafından
Ay yeminle bende aynı durumdayım sanki burası otel artık simi krizi geçiyorum
(9,077 puan) tarafından
35 yıllık evliler. Hala aynı valla. Herkesi çağırıp duruyo. Ben bi de depremden dolayı şimdi annemlerde kalıyorum. Saçma sapan adamlar geliyo yine. Anca milletin yattığı çarşafı nevresimi yıkayıp duruyoruz sinir oluyorum. Annem de çok yoruluyor artk gücü yetmiyor
0 oy
(3,406 puan) tarafından
Mesafeni koy hergün hergünde olmaz ya yüz verme iki üç defa kapıyı açma eğer utanma duyguları varsa gelmezler daha sık sık 
(1,301 puan) tarafından
Ha bakıyorum kapidalar yada eşim dişari çıkınca beraber geliyorlar
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum ya . Arada gelirler tamam ama nedir bu sürekli sürekli sizde. Ben kaynanamlarla yakın oturuyorum bi kaç saat fazla dursan rahatsiz oluyorum. Bazen görümcem felan gelir gündüzleri uzun süre kalınca ondan da sıkılıyorum. Zaten çocukla iglileniyorum doğru düzgün insanlara vakit ayirmiyorum. Tüm ilgim çocukta. Nedir böyle niye sürekli geliyorlar. Evleri yok mu. Yani seninde çocuğun vardır düşünmüyorlar mi hiç bunaliyodur istemiyodur vs. Herşeyin bokunu çıkarana kadar neden uğraşırlar ki. 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Esine de ki bu ay hepsine 2 şer günlük yatili misafir olarak biz gidelim diye 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 533 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatym35 (912 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,916 soru

24,407,598 cevap

350,658 kullanıcı

...