0 oy
718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından
Sorum yukarda hanimlar birde çocuklarınıza bakarken size yardımcı oluyor mu ne bilim çocukla ilgisi yada en basitev işlerine yardimvs oluyor mu eşinizin 

62 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından

Genelde markete çıkarsa öyle diğer türlü çok nadir ev işlerini genelde o yapar bulaşık yemek vs yorgun olsa bile her konuda yardımcı olur çocukları uyutur yedirir içirir gezdirir aynı şekilde bana da zaman ayırır 1 aylık bebeğimiz var onada bakar altını alır yıkar uyutur Allah razı olsun her eve lazım eşimden:)

-Reklam-
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Yani yorgun olması birde dükkandan kaçta çikması değişir 

Bakar kızımız 10 aylık 
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Hiç çıkmaz ramazan sadece teravihe gider 
0 oy
tarafından
Bir en fazla iki çocuklarla geldiyse yemek yediriyir bazen ise yanında götürür çok biyere gitmez evcimen
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Hiç çıkmıyor

Çocuklar ile oynuyor ilgileniyor

ev işlerine yardım ediyor koltukları o kaldırıp süpürüyor siliyor

Çift iş yatmaya ancak vakit buluyor gezmeye çıkmıyor o yüzden 
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Bensiz çıkmıyor cok cok nadir 1 yıl içinde belki 4 5 akşam olmuştur 

İkizlerlede cok iyi anlaşır bakar mesela ben bugun öglen 12 de evden çıktım kuaföre akşam 8 e kadar sürdü eşime bıraktım yemekte yapmıştım çocuklara oğlanın biri beğenmemiş yememiş makarna yapmış vermiş birtek cocuklar büyük çişlerini yaptığında bakmaz 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Esim dışarı çıkmayı hiç sevmezm işi harici de dışarı cikmaz. Keşke az çıksa da gitse . Çocuk konusunda hiç bı yardimini göremedim dogurdugum günden beri. İttire kaktira
0 oy
(27 puan) tarafından
Benim kocam aksam dışarı çıkmaz haftasonu pazar izinli bisey yaparsak dışarı beraber çıkarız yoksa evdeyiz :) ev işlerinde yardim eder bulaşık makinesini bosaltir mutfağı toparlar 18 aylik oglumun pesini sürekli girgirlar ne bilim işte geçiniyoruz öyle:))
0 oy
(688 puan) tarafından
5 yıldır evliyiz 1 kere dışarı çıktı akşam oda akşam 7 gibi gitti 10:30 gibi geldi. Sabah 5 gibi evden çıkıyor işe gidiyor öğlen en geç 12 gibi evde ve gün boyu evdedir kahveye bile gitmez sadece annesi gile gidiyor oda çocuklarla bazen gündüz bazen akşam oturmaya. Çocukları o büyüttü gece mamasını bile yapıyordu sabaha kadar. altınıda hala  çoğunlukla o açıyor bakıyor kısacası 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Çocukların herşeyiyle ilgilenir sadece çocuklarla değil evin herşeyiyle ilgilenir düzen temizlik herşey dışarıya bensiz ya da bizsiz çıkmaz ❤️
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Haftada bi gider .arada yardim  eder sağ  olsun 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Bensiz hiç dışarı çıkmaz nereye gidersek hep beraberiz, ev işlerine bebeğe bakmaya da yardımcı oluyor hep.
0 oy
tarafından

Benim misafirim gelince kahveye yolluyorum oda haftada 1 veya 2 onun harici hep evde ayripmiyo yanımdan :D Çocuk yok olunca nasıl olur tabi orasını bilemem. Ev işlerinde arada yardım eder sürekli değil oda yorgun oluyor iş güç derken

0 oy
(14,749 puan) tarafından
Biz olmadan çıkmaz Kırık yılda bir maça giderdi kızım varken oğlum doğunca ona da gitmiyor artık 
0 oy
(410 puan) tarafından
Akşam sadece teravihe gider haricinde hiç çıkmaz iki oğlum var biri 4 yaşında diğeri 1.5 aylık çocuklara bakar eğer bnm isim varsa ilgilenir ev konusunda yemekte felan yardımcı olur Allah razı olsun ❤️
0 oy
(85 puan) tarafından
Disari cikmiyor ev isinde de simdilik yardim ediyor bazen insanlığı tutunca onun disinda biyere gideceksek cocugu giydiriyo  hazirliyo o kadar 
0 oy
(41 puan) tarafından
Hiç akşam aşkım cikmihor evden işe işten eve arada bir spora gidiyor okadar 
0 oy
(5,497 puan) tarafından
Hiç çıkmıyor valla öyle huyları yoktur işten eve evden işe 
0 oy
tarafından
Arada çocuğa yemek yedirir ev işine  yardim etmez 

Neredeyse  her akşam kahveye gider 12 yakın eve gelir 

Bazen gündüz de gider kahveye 

Az kaldı kahveyi ateşe verecem
0 oy
(270 puan) tarafından
Hic cikmiyor 7de isden cikiyor 7.40da evde oluyor bazen yemek bazen bulask hep yardim eder hamilelikden oncede simdide 5aylk kizim var simdide

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 709 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 946 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birkul (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,197 göst.
17 Nisan 2019 Kültür-Sanat kategorisinde Merveisra (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,080 soru

12,405,389 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...