0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar cok sey yasadik bende esimde. Davamiz sürüyor ama tekrar bir araya gelsek yürür mu? Ailemin yanındayım ama kendi evime gitmek istiyorum bayram geliyor buruk geçirmek istemiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar süre dir ayrısınız 

3 ay karı koca ayrı kaldığı zaman dini nikah düşüyor diye biliyorum ben dini boyutunu da araştırın bence 
(6,713 puan) tarafından
Bende 6 ay diye duymuştum onu yaa yinede bir araştırma yapın derim
tarafından
Net bir bilgim yok ama bence iyice bir sormak lazım günahı büyük nikah düştükten sonra tekrar yan yana gelinir ise zina gibi olur
(1,168 puan) tarafından
Biz esimle hamileleikten dolayi 9 ay kari koca hayati yasamadik nikah duştu mu yani?
tarafından
Hamilelikten dolayı farklı ama ayrılmak niyeti ile ayrı yataklarda yatmak ayrı evlerde kalmak ayrı
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Çok aşırı derecede çözülmeyecek bir mevzu yüzünden bu hale geldiyseniz aranızı düzeltmeniz daha iyi tabi bende eşimi yanlış anladım diye az kalsın öyle bir durum oluyordu oturup konuşun iyiyce bir anlık sinirle haraket etmeyin neden bu evreye kadar geldiniz bilemeyiz ama iki tarafında çabası ile düzelir tek siz uğraş yaparsanız yine aynı şeyleri yaşayıp bu raddeye gelebilir
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım neden bu duruma geldiniz bilmiyorum ama eğer çok ciddi bir sorun yoksa ve çocuğunuz varsa herkes bı şansı hakeder ama dini boyutunu da sormanız lazım hangi durumlarda dini nikah düşer falan 
0 oy
(13,629 puan) tarafından
3 sene tartışmamız çok oldu bizim de baba evine gittim boşanma davası açılmadı ama konuşarak hallettik bu süreçte ailesi de geldi gitti kendi de geldi gitti telefon vs. Büyükler konuştu şartlarımi söyledim o şekilde çözüldü bizim problemimiz eğer çözülecek bisise konuşun derim
0 oy
(449 puan) tarafından
Sırf evinizi özlediniz diye barışmak istiyorsanız çok iyi düşünün derim eve dönünce sıkıntılarınız bitecekmi?
0 oy
(5,087 puan) tarafından
Beenm kardeşim 2.aene ayrı kaldıktan sonra tekrar barıstı. Su an. İyiler
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Biz bosanmamistik mahkeme sürüyordu barıştık ama olmuyor sanki 7 kat el gibi herkes üstüne düşen görevi yapıyor bu asla konuşmuyoruz bile ama herkes aynı mıdır bilemem 
0 oy
tarafından
2 sene oldu bosanali asla öyle bı düşüncem yok barismayizda 
0 oy
tarafından
Boşanmışsam niye tekrar barışayım ki adam eski adam ne beklenir bitmiş gitmiş 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Onca şey yaşanmış kocanla ailesiyle yüz göz olmuşsun ayrıca kocan sorumsuzun teki ondan hayır gelecek mi? Birleşip tekrar olmadığında ailen yine arkanda olacak mı ? 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Sebep neydi peki düzeldi mi sorunlar
tarafından

Eşin barışmak mı istiyor boşanma nedeniniz nedir bende evimi özledim 8 aydır babamlardayım boşanıyorum dava sürüyor ama iki taraf içinde barışma gibi durum yok Allaha havale ediyorum 2 yaşındaki çocuğumun benim hakkımı Allah onlara bırakmasın ailemin  bana yaptığı çeyizi eşyalarımı kullanıyorlar annesinin evine çekiyorlar rabbime bıraktım bende evimi özledim beni oğlumla kovdu Allah onlarada o evi nasip etmesin

0 oy
tarafından
Neden bu durumda olduğunuza bağlı ve kim hata yaptıysa o pişman mı sen veya eşin herşeye yeniden başlayıp hatalarınızı düzeltmeye hazirmisiniz gitsen yeniden aynı şeyler yaşansa tekrar tekrar aile evine dönmeyi içine sinecekmi bunları düşünerek git gideceksen Allah hayırlı kapılar açsin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,231 göst.
0 oy
35 cevap 1,628 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,986 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Seda.26 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 638 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu