Annm her sabh gelip gitmk zor olucak hastaneden cikinca bize gidelim diyor dogum aralik ortsi yda sonu kisa geliyor sabh kardeşlerim okula babam ise gidiyor oda hakli bn gelene kadar nasil ynlz kalican diyor esiminde sadece 3 gun izni sonra ise dönecek kayinvalidem kndi kizina bakmadı bna hayattta bakmaz zaten esimde bakmasini istemiyor annem gibi olmz zaten çekniyrm bnde bebegim ilk evimize gelsin isterdim annm sonra gitsin orsida senin evin ikiniz içinde boylesi iyi diyor tamam demedim ama esimde babamda annmde diretiyor bide annmler kilima ile ısınıyor bebeğim hasta olur diye korkyrm napcm sasirdim fikir lutfen
Ne olursa olsun en iyi yer kendi evin bence
Esin bi isitici alsim ben kendi evime bile alacam ve esinle konus gerçekten bakima muhtac olursan cok zor olur bende sahsen kendi evime gelecem insallah cunki esim.izin var o alir 2 hafta yanimda kalsa yeter ama annen sana oyle diyo is ne guzel bence kal 1 2 hafta
Annen çok iyi bakar zaten toparlanan kadar annelerde kal klimaya dikkat edersen bişey olmaz allahın izniyle esinde zaten bişey demiyorsa toparlana kadar senn için iyi olur
Vala canm benjm annemle aramda 200 metre var ama ben yine gidicem anneme 1 hafta kalcam toparlanana kadar annem oyle dedi akrdeslerini babani birakip nasil geleyim dedim annelerede yazik bziide birakamazlar e o halde ne temixlik yapabilirz nede yemek. En iyisi annende kalman ben kalcam inslalah anne gibisi yok ilk bebis nasil yapicgini bilmiyosun sen dogumdan yeni cikmis olacaksin toparlanana kadar kalmak en mantiklisi
Bencede annenlere git annen icinde rahat olur senin jcinde idare et biraz bisey olmaz daha iyi bakilir bebege
Annen 1 hafta seni idare etsin kendi evinde bak canım.soğuk ay aralık bebek üşür hasta olur.
valla canim evin dogalgazliysa kendi evinde dur neden yalniz yapamiycskmissin. bizim burda ev uzak olsalarda gidip gelenler var binkac saat yalniz kalmakla bişey olmaz
Canim normal dogum olur insallh baska cocugunda yoksa 2 gunde kendine gelirsin annende 2 3 gune gelip bebegi yikar bi kap yemek yapip gider insanin kendi evi gibisi yok esinde yardimci olur allahim oyle kolaylik veriyorki benim ilk gebeligimde 13 yil once boyle net felanda yoktu kendim yaptim herseyimi kimseye ihtiyac bile duymuyosun sadece esine nazlaniyosun
Canim bu benimde ilk dogumum.olicak ve ben baska sehire gelin gittigim.icin esimi evimi birakip istanbula gitcem dogum.icin malum cikar cikmazda kendi evime donemicegim.icin mecbur yine annemlere gitcem hayirlisiyle.bende bebegimin ilk eve gelmesini isterdim ama annen cok dogru soluo bence. Senin kisa bi surede olsa bakima ihtiyacin olucak bence esin problem yaratmiosa anneni dinlemelisin
bende dogumuma bir hafta var annemlere geldim hastanem burda evim uzakta dogumdan sonra evime gitmeye karar verdim once burda kalcaktim ama esim var 3 yasinda oglum var bebek olcak ben 4 kisi nasil burda kalalim ev kucuk ve uat bas birsuru sey lazim bebek nerde yatcak besigi evimizde baya sikinti olcakti bunlar ben hangi birimiz icin birsuru sey getirmem lazim buraya en iyisi kendi evim dedim anneme esim 10 gun izni olcak annemde gelir biraz durur ben iyilesene kadar idare edecez baska turlu olmuyor cunku
Neden olmasin benim ablam 3 çocuğu da dogurunca Annem e geldi prenses gibi baktık. Benim Ilk doğum da annem gelip kalmadı kalamadı. Şimdi ikinci doğumda ALLAH nasip ederse kayinvalidem gilde kalacam evim sobali olduğu için..
Düzenini bozma Abla tavsiyesi say. Misss gibi evine gel. Bebeğine bir kaç günde sen de bakarsın. Eşinle uyu... Uyan... Onun yardımı dahaönemli... Annende olsa başka bir eve gitme
1,514,508 soru
24,697,529 cevap
368,723 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın