0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde tarafından
7 aylık bebeğim her gün gece uykusuna uyutuyorum 1 saat sonra uyanıyo tekrar emip uyuyo sonra sabaha kadar böyle devam ediyor saat başı uyanıp duruyo sebebi nedir sizce

4 Cevaplar

0 oy
(11,033 puan) tarafından
Doymuyor belki, belki diş çıkarıyor.. 
tarafından
Diş çıkarıyor bende bazen doymuyo mu acaba diye düşünüyorum mama veriyorum yine aynı
(11,033 puan) tarafından
Diştendir şimdi. Diş ağrısı geçtikten sonra düzen oluşturmaya çalış
-Reklam-
0 oy
(915 puan) tarafından
Alışkanlık yüzünden tatlım sen emzirme gece tâbi basaramadim ben benimki 17aylik hep bi saatte kalkar emer yatar. 
tarafından
Çok yorucu gerçekten
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Emmeye alismis oldugu icin aliskanliktan uyaniyo
(1,080 puan) tarafından
İste onu kesmek lazim her uyandiginda meme verme pispisle uyut bak gor ne kadar uzun uyuycak
tarafından
Denicem canım teşekkür ederim
(7,460 puan) tarafından
İnan ben emzirmiyorum gece iki defadan fazla ama benim bebeğimde çok uyanıyor. Piş piş yapıyorum yarım saatte bir uyanır
(1,080 puan) tarafından
Ben memede uyuttugumda ne zaman pispis yapsam hep uzun uyurdu bide memeyi agzindan cikarttiginda uyanik olmali memede uyuyunca bi bosluk hissediyo uyandiginda
(7,460 puan) tarafından
Her bebek  farklı işte yani şöyle yap uzun uyur böyle yap hikâye. Herkeste işe yaramıyor ama denemekten zarar gelmez. Arkadaş denesin bakalım inşallah benim bebeğim gibi uyku sorunu olmaz. Yaklaşık 2 saattir uyutmaya çalışıyorum mesela hala uyanık
0 oy
(7,460 puan) tarafından
Benimde o aylarda saat başıydı şimdi 10 buçuk aylık 1 aydır yarım saatte bir ya da 40 dk bir uyanıyor üstelik uzun zamandır uyanıp bir iki saat uyumadığı oluyor üstelik sabah 6 gibi güne başlıyor. Sebebini çok araştırdım çok sordum ama bulamadım tükendim ben valla tek çocukla tükendim...
(915 puan) tarafından
Sevebi yeni yeni emekliyor yâ heyecandan uyumak istemiyor erkenden uyanmasi o yüzden karıştırmak istiyor dünyayı keşfetmek ☺️
(7,460 puan) tarafından
Yok canım hiç sanmam doğduğundan beri uyku problemi var aman sendromdur aman diştir diye diye neredeyse yaşına girecek kabullendim artık huyu böyle.
(915 puan) tarafından
Yâ cânım benim 4yasa gelene kadar rahat yok sanirim ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 76 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy