0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Acaba evin toplu olmasıyla ev halkının ruh halide mi değişiyor alakası var mi sizce 

30 Cevaplar

0 oy
(1,343 puan) tarafından

İyiki evladlarım var iyiki evim dağılıyor <3 rabbim sağlıklı uzun ömürler versin akşama kadar totomun üstüne oturmuyorum 2 tane ufaklık var maşallah 

-Reklam-
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Sabah kalkar kalkmaz bütün evi toplayıp havalandirmam lazim yoksa bütün gün ruhsuz gibi geziyorum. Temiz ve düzenli ev bana enerji veriyor 
0 oy
tarafından
Evim daginik olunca hasta hissediyorum en sevmedigim sey gerekirse kirli olsun ama duzenli olsun :)
0 oy
tarafından
Evet benim ruh Halim eve bağlı dağınık olunca psikolojik olarak cok rahatsız oluyorum onun için hep savaş ta gibiyim 
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Evet ben rahatsız oluyorum dağınıklık olunca 
0 oy
tarafından
Alakasi yok bence ama toplu olmayınca rahatsız oluyorum toplu oluncada ferahlama geliyor 
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Kesinlikle var dağınık olunca ruhum daralıyor benim ama şuan taşınma durumumuz var o yüzden önemsemiyorum toplanmaya başlarız 1 2 haftaya
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Beni basıyor ağırlık çöküyor ew pis dağınık olunca çocuklar uyuyunca temiz lerim 
0 oy
tarafından
Yok bizi etkilemiyor hemen toplayabilecegim birşey için canımı sıkamam,esiminde umrunda olmaz benim , şimdi uyadim dağınık kahvemi içiyorum birazdan kalkıp toplayacağım sonrada kahvaltı hazırlayacağım ,ben dışarı çıkmayınca kendime ait birşeyler yapmayınca psikolojik olarak cokuyorum  haftada bir iki kez biryerleri gezmeliyim gidip alışveriş merkezi olsun yada doğa ile iç içe biryerler olsun yürüyüp gezip insanlarla kaynasip dolasmaliyim sürekli evin içinde durursam günlerce o zaman psikolojim bozuluyor 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Evet evet beni çok etkiliyor. Temiz düzenli olunca çok mutlu oluyorum dağınık pis olunca çok huzusrsuz oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 348 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 796 göst.
0 oy
9 cevap 295 göst.

410,707 soru

12,357,674 cevap

41,163 kullanıcı

Kategoriler