0 oy
1,352 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,559 puan) tarafından
Kuaförde kaç liraya boyuyorlar

46 Cevaplar

0 oy
(10,124 puan) tarafından
Şok oldum alt tarafı boyasını alacak düz boyayacaksin bunun için paramı istiyeceksin benim komşum benden istedi sürdüm para aklıma bile gelmedi bence ayıp arada sevapta işlemek lzm herşey para değil yaa
(2,559 puan) tarafından
herkes nerde ne yapacağını nasıl yapacağını bilir gerektiğinde sevap da yapmasını bilirim cimri biri de değilim evet herşey para değil ama bazen para
(10,124 puan) tarafından
Tm doğru ama basit bir düz boyama para istemeye değmez seninde bir gün işin ona düşer
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Sen kuaför müsün?  
tarafından
Sen korona mısın
Neg goronası yaaaa sjsjsjs
(1,276 puan) tarafından
-Emin misin Broo ?
-Tabiiiii :))
0 oy
(6,827 puan) tarafından
Ben olsam parayı sana vereceğime gidip kuaförde boyardım. Ama senin yerinde olsam asla para almazdım çok ayıp 
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ben olsam bedava boyardim 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Niye para alayım. Almam. 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben komşumun saçını boyadm para almak aklımın ucundan bile geçmedi.Artik insanların herşeyi para olms yaa iyilik diye birşey kalmamış 
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Bedava boyuyom ben okadar paragöz degilm çok şükür 
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Komşuma kına yakan ben gözüm yaşlı:D bedavaya boyadım hiç para filan aklıma gelmedi 
0 oy
(13,371 puan) tarafından
Alt tarafı boya sürecen. En çok yarım saat. Ayıp bence
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ben kendi evimde boyarım çayımı böreğimi bile yapar oturup sohbet muhabbet ederim saçını bana emanet edecek samimiysem ne parası isticem belki gün gelir oda benim saçımı boyar para almak yanlış bence
0 oy
tarafından
Ev sahibimiz geliyor bazen evi bu sene bedava vermezsen boyamam diyorum sjsjssj 
0 oy
tarafından
Sen kuafördekilerle kendini neden bir tutuyorsun canım. Kutu boyayı alıp sürüceksin bitecek gidicek. Açıcı kullanmıcaksın saçı sen yıkamıcaksın yıkadıktan sonra kurulayıp şekil vermiceksin ve buna rağmen para alıcaydın. Ben olsam para ile boyatıcaksam gider kuaföre boyatırım. İşin ehli o en azından. 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Beleşe boyadım ben alınır mı para yaa.. Komşuluk hakkı var, iyilik var, samimiyet var.
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ne parası kız bir kekle kahve yapsın sana yeter komşu bu sonuçta ben olsam öyle derdim para almazdım 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Çok garipsin millete cemkirmende çok ayıp madem kokusundan öğreniyorsun boyama insanlık ölmüş sizde çok yazık 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Abuuu kız daha neler :)) kuaför değilsen para isteme bir kahveye okeydir dümdük sürüp geçiyoz ne parası boşver 
0 oy
tarafından
Almam be ne var kaç dakika sürecem boyayi
0 oy
tarafından
0 TL ye boyarım adı üstünde komşu utanırım o parayı ondan almaya keyifle yaparım insanlık öldü mü ya bide kuaför fiyatı soruyor sun açıcı +yıkama +bakım +ombre+fön falan yapacak mısın ki 
0 oy
(3,480 puan) tarafından
Alma derim 

Hani diyoruz ya 

İnsanlar değişti diye 

İnsaniylik ölmuş diye 

İşte böyle öldürüyoruz kendi elimizle 

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ben boyadım iki komsumunkini de bir TL bile almadım aksine birde evime geldi komşum sqcini ffilanda yıkadım insanlık öldü mü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 418 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 347 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hazall (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 481 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul2528 (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 474 göst.