Kızlar kardeşim yoğun bakımda eşimin amcası ile eşi geçmiş olsuna geldi. Kaynanamida almışlar gelirken kaynanamda bi gün önce akşam iftardaydi neyde hepsine tek tek hosgeldin dedim kaynanamda bisey oldu demedin arkasından hosgeldin dedim neyse gittiler beni aradı bakale ben içimde tutamam sen herkese hosgeldin dedin bana demedin neyse yok dedim ettim dedim yok yemin ettim kardeşime falan artık okadar kendime kızıyorum nie ona yemin ettiysem bana neler demedi bi görseniz hosgeldin demedin dıyeymis ağzımın içinde demişimdir duymamitir o zman diyo bide arada bi gelin evde kaynanayla geçirecek ozaman iyi olur hersey yok geçinmeye hersek kötü olur dedi resmen tehdit etti hiçbir şekilde karşılık vermedim. Ama sinirden ağladım anladı sen cocukmusunda ağlıyorsun dedi sen valla çocuksun dedi. Yarın bana börek yapacaktım lafı değiştirdi yarın gelirim yaparim sahada inanadim dediğine diyip kapattı valla sinirden uyku geldi çocuğumla beraber yattım uyudum Simdi ben ne yapicam. Bana akıl verin kafayı yicem sinirden kocama söylemek istiyorum çünkü. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Kardeşin yoğun bakimdayken özel muamele mi bekliyorlar senden? Daha neler duyacagim ya.
408,504 soru
12,274,240 cevap
37,683 kullanıcı