0 oy
916 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,299 puan) tarafından
Kizlar sabah annesi simdi de kizi çocuklarıma vurdu. Cay içiyoruz büyük gorumcemde gelmisti iki kızı var çocuklarımla yasitlar oyun oynuyorlardı benim kizim koşuyor hepsi beraber koşma  diyor kızımda inat yapıyor çocuklar yani diğer  cocukalrda koşuyor onalraa demiyor..neyse oğlum 6 yaşında oda geldi odaya kostu nişanlı gorumcem bi tane vurdu kafasina otur daa basimiz agriyo dedi bende cayi topladim gitim mutfağa arkamdan geldi yenge küstün mü?? Yo kusmedim sinirlendim bian once cocukalri alip odama gidecem dedim bu basladi yenge ben şaka  yaptım falan bende ona kzidim dedim sen git kocanın evie anlarsn beni... 2 ayim kalmis beni sabret gidecem dedi bende dedim ona göre davran seni kırmak istemem ama cocukalrima el kaldiramazsn sustu odaya gitti ya siz deyin bana benmi kötüyüm yoksa onalar mi??bahane mi arıyorlar acaba beni kovmak icin  

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız bırak bahane olsun patla ayrıl evden
(2,299 puan) tarafından
Patladim valla sansima esim de 3 gündür yok evde :( yolda olamasa arardm uzulcek kaza yaoar dye korkuyorum
tarafından
Peki öğrense tepkisi ne olur
(2,299 puan) tarafından
Gorumcemle asla konuşmaz ders verir
-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Onlar kötü..
(2,299 puan) tarafından
Bencede  canm
0 oy
tarafından
Sabah kaynanan akşam gorumcen sen  niye patlatmadin ona ne demek cocuga el kaldirmak yaa eşine neden söylemedin kayinpederine neden duyurmadin ayy allahim simdi ben gelip ikisini dövecem o kadar sinirlendim 
(2,299 puan) tarafından
Garanti yok ama ben bu sefer döverim malesef..
tarafından
İyi edersin
(2,299 puan) tarafından
Yaparım çocuklarım icin yaparım malesed damarima basıyorlar artk valalhi böyle aile görmedim ya.
(8,477 puan) tarafından
Evden gitmesin canım kadın ve çocuk yanlarında erkek yok nereye gitsin. Eşini beklesin en iyisi . Dışarısı evden daha kötüdür genelde
(2,299 puan) tarafından
Yok gitmem eşim i bekliyom.
0 oy
(233 puan) tarafından
Bacım sen o evde durma daha. Bune bi babannesi vurur bi halası töbe töbe
(2,299 puan) tarafından
Bu ev benim esim in yeni aldk memlekete  2 katli bahceli evleri var gitmiyor lar ki.. bem gideyim diyrim yok diyorlar .esimde burda çalışıyo malasef
(233 puan) tarafından
Onların gitmesi lazım bacım eşine anlat herşeyi Allah yardımcın olsun ne diyim
(2,299 puan) tarafından
Kayinbabm bana dedi kizim ben 2+1 ev alacam gidecem siz rahat edin ben heo onun icun dayandm ama kaynnam simdi tek kaldi ya izin vermiyor cok şükür durumumuz da iyi ama ev almiyo ben ayri eve cikmiyim diye
(233 puan) tarafından
Tek kaynananmi duruyo sende
(2,299 puan) tarafından
Yok kaunnam kayonbbam oğlu kizi.gorumcem 2 ay sonra dugunu var kaynimda okuyor doktor dur dve gelmiyor
0 oy
(577 puan) tarafından
Kiz bu ne gelen vuruyor giden vuruyor 

Bunların sevgi anlayışına yazıklar olsun ya
(2,299 puan) tarafından
Bende dedim siz seviyorum diyorsunuz bu sevgi deyil.  Git abalanin kziina vur dedim
(577 puan) tarafından
Sabahki mesaja idare edin dedim ama bunlar siz evden ćikana kadar dozunu arttırır.
Madem gorumceniz var evde işleri o yapsın fazla karışmayın ,ćocugunuza bakin.
Gelen giden vuruyor
Çocuğunuzu koruyun
(2,299 puan) tarafından
Koruyorum canmm o çalışiyo evde is yaptırmaz anasi gidecek ya misafir oo
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Onlar berbat sen de diretme kaç git
(2,299 puan) tarafından
Gidecem de nereye
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ya biri sabah biri akşam.benim çocuklarıma vuracaklar bir de yüzüne kafasına falan ben o evi başlarına yıkarım. Sen yine sakin kalmışsın bana göre. Yqni bu davranışları.bir de.evden seni gondermek icinse.çocuklarına yazık.gunah değil mi ya 
(2,299 puan) tarafından
Bende suan cocukakrim i düşünüyorm onalr icin bu evden cikacam insallah . Saglikli mutlu bir evde büyüsünler yeterki
 Her gece her namazda dua ediyorm.. esim de görüyor ama ayırmıyor evi .
(4,658 puan) tarafından
Dilerim en kısa.zamanda çıkarsın o evden. Esinde gördüğü bildiği halde niye çıkmak istemiyo.oju da anlamadım ya neyse.
(2,299 puan) tarafından
Amin canmm.  Esim babasi icin gitmiyor. Babassi ev aldi araba aldi ya yuz ustu birakmamak  icin...
(4,658 puan) tarafından
Konular farklı ama. Ne diyim inşallah ayrı evinize çıkarsınız tez vakitte
(2,299 puan) tarafından
Amin inşallah yoksa psikikojisi bozuk  bir anne ve 2 çocuk cikacak bu evden
0 oy
(8,477 puan) tarafından
Anlaşmalı mı hareket ediyor ana kız anlamadım gitti
(2,299 puan) tarafından
Evet beni sinirlendirnek için  cocuklari ki kıllanıyor lar
(8,477 puan) tarafından
Manyaklar
(2,299 puan) tarafından
Beni delirttiler bu evde
(8,477 puan) tarafından
Sakin kalmaya çalış
(2,299 puan) tarafından
Sakin kalıyorum ama icten ice kendim i yiyip bitiriyorum
0 oy
(54,507 puan) tarafından
kavga etmemissiniz ki konusmussunuz 
(2,299 puan) tarafından
Tartıştık cnm oda kactu hemen
0 oy
tarafından
Kız bu ne gelen vuruyor giden vuruyor o ne öyle ya insanın zoruna gıder gencecık kızsın bır de yaslı olsa dıyecem tahammül edemedı hadi neyse yanı kaynanan da doğru yapmadı tabı ama abarttılar ya
(2,299 puan) tarafından
Abartıyor lar hemde nasil ama ben  oyle ders verdim kaynnama.gorumcem de cok korkak dedim inşallah senin görümcen de sana  boyle davranır. Diyir seviyorum şaka yapiyorm
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Yanlış olmuş arkanı dönüp mutfağa gitmen değil ustune yürüyüp elini kırman gerekiyordu 
(2,299 puan) tarafından
Yok o peşimde geldi odada cikis imi gordu anladı zaten.yanima geldi bagirdim ona
(2,387 puan) tarafından
Hakkını savun heleki de çocukların için valla yoksa ezerler iyi yapmışsın bagirmakla bana gönder bende patakliyim
(2,299 puan) tarafından
Ben onceden susardim ne derlerse pısırık davraniridm onlar bu hale getirdi beni.. onalra benzedim resmen:( cocuklarim icin hersey yaparım onalra her cevabi veriyorum
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Bunlarin evi yokmu niye  sende kaliyor soyle eşine  yazik degilmo kucucuk kiza vuruyorlsr 
(2,299 puan) tarafından
Bu evi yeni aldik ev benim .memlekette ev varda gitmiyor lar. Esim kizimi cok seviyor duysa kiyamet  kopacak evde
(1,272 puan) tarafından
Kopsun   kendileri dusunmuyosa hic acıma  alıstirma cocuga vurmaya
(2,299 puan) tarafından
Yok alıştırmam bi tavrimi görduler artk yapamazlar
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Seni istemiyorlar ve yıldırmaya bunaltmaya çalışıyorlar
(2,299 puan) tarafından
Evet oyle galiba  ama seviyor lar gibi görünüyor lar. Aslında hizmetçi olarak görüyor lar
0 oy
(145 puan) tarafından
Bence biraz senden yüz bulmuşlar canım dün kaynanan vurduğunda kesin bir dille asla benim çocuğuma kimse dokunamaz demeliydin ve biraz da bunu söylerken tepkili keskin olmalıydın dün annesi bugün kızı diğer günler hepsi vurur bu gidişle bir de eşine söyle ya da söylemekle tehdit et.
(2,299 puan) tarafından
Kaynnam a söyledim zaten. Görümcem evde deyildi isyeydi...
(145 puan) tarafından
Anladım mesela benim kızımda 1.5 yaşında hareketli kaynanam felan diyor eline iğne batır ki yapmasın ya da dur ben batırayım yaa dedim olur mu öyle şey anne asla yapma öyle birşey ben pnu kolay doğurmadım benimle dalga geçiyor hadi canım yaaa oldu felan diyor. Kafayı yemişler birde zaten ısırmaya çalışıyor ağzına vurarak sevmesi felan var Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz.
(2,299 puan) tarafından
Bazıları col değişik ya.Allah sabir versin bize
0 oy
(4,279 puan) tarafından
Edepsizlik bu ya 

Şu vurma olayından nefret ediyorum

Hele ki kafasına

Yüz verme belli bir süre

Asalak 
(2,299 puan) tarafından
Asla taviz vermem odama geldi yenge meyve yer misin yok dedim gitti..odu kopmuş belli
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Benim görümcelerim birbirlerinin çocuklarını yerden yere vururlar gözümün önünde de yaptılar ama benimkilere vurmayı bırak sesleri yükselsin yerin dibine sokar çıkarırım,bugüne kadar kendi ailemde öyle bise görmemişim acayip tuhafıma gitti onlarn yaptığı,ne kardeşler arasında yeğenlere vurma kızma bağırma diye bise vardır nede annem babam yapar torunlarını başlarının üstünde taşırlar 
(2,299 puan) tarafından
Ne güzel iste bunlar oyle herşeye bağırır çağırır vurur lar .
0 oy
tarafından
Ayy valla az bile tepki vermişsin eşine anlat ne yapıyorlarsa 
(2,299 puan) tarafından
Anlatacam eve gelecek bugün

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 829 göst.
0 oy
21 cevap 1,858 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy