Kafamin icinde sürekli kendimle konuşuyorum. Kendim konuşup kendime cevap veriyorum. Esimle ayrıldık evliliğimde cok sorunlar yasadim esim beni hic sevmedi bende babamin evine geldim simdi ailesi beni ve ailemi sürekli suclu gösteriyor hayatım dört dörtlükmüs birseye ihtiyacım yokmuş vs vs.. 10 ay sonra ilkkez dün esimi aradim gel bizi al dedim iki küçük kizim var bayramı evimizde geçirelim bu işleri bir yana koyalım dedim aslında onun yaninda hic mutlu değildim ama cocuklar için bir kere daha acaba erken mi karar verdim sabir mi etmedjm bilmiyorum esim cok gecimsiz biriydi sürekli küfürlü konuşuyordu beni sureklu küçümserdi acik secik kadınların danslarini videolarini gözümün onunde izlerdi bana hic saygısı yoktu.. oda bu isin bittiğini söyledi ve kapattı.. maddi olarak esimin hicbir desteği yok 9ay boyunca herşeyi ailem yaptı onda bile ailemi kusurlu buluyor. Cok stres yapıyorum tamam evlenmek kadar boşanmakta hak eyvallah ama kafam cok dolu surekli kafamin icinde esimle konuşuyorum. Hafızam da numara adres birsey tutamıyorum kafam cok dolu ne yapacağım lutden akil verin