Ah ah çok geçmiş olsun canım aynı acıyı ben yaşadım büyük kızım 3 yaşındayken aynı 2.kadın balkonundan düştü ve ben diyer kızıma bakmaya gitim Bi an 1 dakika evimiz köyde yani kasabada son bağırışı anne olmuştu koştum baktım yerde kafa üstü betona düşmüş ben kendimi kaybetmişim komşumuz diyo kürtçe ağıtlar yakmişim ben ölim diye falan o an varya o an çok zor Rabim hiç kimseye yaşatmasın hemen hastaneye götürdük okadar hızlı gitik ki yolda kaza yaptık ambulans geldi aldı ve dişinda hiç bişey yoktu Bi çizik bile ama beyin kanaması geçiriyordu çok iyi Bi doktor vardı ameliyat etsem uyanmaz bidaha dedi sadece 1 sat mühlet istedi kanaması durursa ameliyata gerek yok dedi ve çok şükürr Rabime kanama durdu 20 gün yoğun bakımda 15 gün serviste kaldık o sirada 2.kızım 4 aylıktı ve o kızımın düştüğü gün okadar korkmuşum ki sütüm birden kesildi 40 kiloya düştüm çok zor çokkk anlatamam ama çok şükür şü an 3.sınıfa gidiyor sağlığına kavuştu Rabim büyüktür biz hastaneden çikar çıkmaz koç kestik 2 tane etini eve bile sokmadım