0 oy
556 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Ablamın covid19 test sonucunu bekliyoruz. Eğer pozitif çıkarsa bende pozitifim demek :( ikizlerim var 4.5 aylık.. Allah rızası için dua :(

22 Cevaplar

+3 oy
(613 puan) tarafından
Lohusayım canım kimin duası kabul olur bilinemez 

Rabbim Korusun ınsallah o 2 meleğin hatrına 
-Reklam-
+1 oy
(8,080 puan) tarafından
Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah 
+1 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins negatiftir
+1 oy
tarafından
RABBIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH 
+1 oy
(3,743 puan) tarafından
Rabbim korkularını yersiz çıkarsin inşallah canım 
0 oy
(128,962 puan) tarafından
Rabbim sifa versin
(42 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun :(
0 oy
tarafından

Allah şifa versin canım inşallah korktuğumuz olmaz. Olursa da inşallah atlatırsıniz kolay bı şekilde<3

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin 

Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz bende geçirdim ama ne çocuklarıma ne eşime bulaşmadı şükür hemde 4 aylık kızımı emzirdim bu sürede 
(42 puan) tarafından
Çünkü son 1 haftadır beraberiz yattık kalktık yedik aynı bardağı kullandık. Belki paniktir ama bunlar beni net kılıyor. Size çok geçmiş olsun gerçekten sevindim
tarafından
Kız biz karı kocayız geçmedi eşime konuşturma şimdi beni :) :) ne kadar yakın olursan ol bulaşmayınca bulaşmıyor
(42 puan) tarafından
Gerçekten mi :) güldürdün beni şimdi biraz sakinledim
0 oy
(42 puan) tarafından
Hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum çünkü kafam bambaşka yerde.. Eğer negatifse ki inşallah öyle olsun yine yazıcam 
0 oy
(45,052 puan) tarafından
Insallah cikmaz canim korktugunuza ugratmasin rabbim
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım benim Allah şifa versin hemen pozitifim diye düşünme eşim korona oldu ben negatif çıktım ki sürekli yanyanaydik rabbim korusun inşallah sizi 
(42 puan) tarafından
Direkt olarak tükürük o zaman bu.. Gerçekten rahatladım.. Geçmiş olsun canım inşallah
tarafından
Canım kusura bakma özel oldu afedersin opusuncedemi bulasmiyo?

Öksürmek hapşırmak dan ziyada öpüşmek daha riskli degilmi
(796 puan) tarafından
Valla hiç anlamadık ki canım ben nasıl olduysa negatif çıktım eşim pozitif normalde benimde yüksek ihtimal pozitif diye düşünmüştüm çok korkmuştum kızım için ama dediğim gibi Allah'ın takdiri
tarafından
ya allah isterse olur sevindim buna cnm
(796 puan) tarafından
Aynen öyle rabbim korusun herkesi
0 oy
(21,916 puan) tarafından
İnşaAllah negatif çıkar 
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Allah şifa versin korusun canim  . Ikizlerini de sağlıkla büyüt hayalimdeki ismi koymuşsun miniklere ❤
(42 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim Allah sana da nasip etsin zorlukları görmezden gelecek olursak harika bir şey
0 oy
(261 puan) tarafından
Insallah negatifsinizdir
0 oy
tarafından
Mutation upgrade virus endise  etme .bende oldum.  Sen negatif olussun ins.
0 oy
tarafından
Rabbim korktuğuna uğratmasın canım inşallah ilimizinki de negatiftir ablanda var diye sende de olacak diye bir kaide yok canım eşimde pozitifti test yaptırdığı sabah yan yana yatıyorduk yani bende bir şey yoktu ferah tut gönlünü 
0 oy
(14,603 puan) tarafından
Inşaallah negatif çıkar Rabbin sizleri de bizleri de bu belada  korusun 
0 oy
(82 puan) tarafından
İnşallah pozitif çıkma canım rabbim sizi korusun 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah sonucun temiz çıkar. Yengem oldu günler sonra anlasildi ama aynı evde olan çocuklarda ve abimde birsey çıkmadı. İnşallah sana da bulaşmamıştır 
0 oy
tarafından
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
94 cevap 2,673 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Komutan LOGAR !! (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 213 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusufcan (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
4 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Nehir Neva❤ (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 871 göst.

408,243 soru

12,263,180 cevap

37,389 kullanıcı

Kategoriler

...