Kızlar konu açmıştım daha önceden hatırlıyorsuniz bugün başka bir doktora gittik Ali acar diye bu konuda ameliyat yapan doktor herneyse direk ulturasyon odasına gittik bebeğin problemi varmiydi dedi evet idrar kesesi kapalı dedim evet normale göre çok büyük bu keseyi bosaltiriz sonra izleriz yarın fakülteye gel dedi tamam dedim bebeğin kalbine baktı kalbi durmuş bebeğin dedi şok oldum o anda ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım sonra kalkalım odada konuşalım dedi kalktık başınız sağolsun dedi eşimin benim kan grubumuzu sordu varmı başka çocuk dedi bir tane oğlum var sağlıklı çok şükür dedim gerçekten çok fazla üzüldüm ama rabbim bir şekilde kalbime ferahlık verdi doktorlar aldırın diyordu en azından rabbim aldı canını diyorum ya da ameliyatta acı çekcekti diye düşünüyorum bizim için hayırlısı buymuş sormak istediklerim var pazartesiye gel ilaç verip duşurelim dedi bende direk kürtaj yapsak olmaz mı ben bebek emziriyorum dedim rahime zarar verir dedi ilacı verip hastaneye yatisim mi yapilcak nasıl olacak bilen varsa söyleyebilir mi