0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar oğlum 5 yaşında biraz geç konuştu bu sene iyice dili açıldı yeni yeni açılıyor rehabilitasyon ekibi ile beraber hastaneye gittik aslında dil terapisti almak için gitmiştim ama oradan bana otizm dediler ama otizmli hiçbir şeyi yok çocuğumu göz teması var konuşuyor çok akıllı bir çocuk nasıl verdiler ben de bilmiyorum Büyük ihtimalle rehabilitasyon ekibiyle anlaşmalı doktor şimdi oğlum özel eğitime gidiyor bir sene raporu var Bir sene sonra raporunu yenilemezsem rapor kendiliğinden silinir mi yoksa gidip itiraz mı etmem gerekiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten hiç ilgilenmeden direk otizim diyorlar 
(208 puan) tarafından
Kız. Yeminle hicbsey yok konuşuyor göz teması var ama gel gör ki otizim dediler ilk çok sasrirdim dediklerini onayladim ama şuan çok pişmanım
-Reklam-
0 oy
(6,809 puan) tarafından
Kuzum sen önce çocuğunu adam akıllı iyi bir psikiyatriye göster bence 
(208 puan) tarafından
Haklısın goturecem
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben seni aydinlatayim canm ,dil gelisimide otizkmle bağlantılı bişey ve dil için eğitim alabilmesi içinde otzm rapaoru çıkması gerekiyor ve alt yazı olarak dil diye belirtilir raporda canm ,bı yıl eğitim alırsın raporun süresi dolar ve eğitim hakkında dolmuş olur ,1 yıl sonra tekrardan sağlık kurumundan randevu alınır çocuk incelenir ve rapor silinir canm ama sistem değişmiş galiba artık çocuk doktorlari ,aile hekime bile raporu sistemden silebiliyormus yani bı bilgi almalisin rapor silinmesi gerekiyor bu net bunu arastir
0 oy
(528 puan) tarafından
Bana özelden yazabilirsin . Bizde konuşma gelişim geriliği için özel eğitim e gidiyoruz . 
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Biz de oğluma üstün zekalı diyorduk otizim çıktı benim bunla ilgili uzun bir postum var bir oku derim.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 71 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 237 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 418 göst.
15 Eylül 2020 Aile kategorisinde Asel35 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.