0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
Kızlar dün babam benden borç para istedi eşinle konuş verebiliyorsanız 15.000 verin dedi eşimle konuştum anlattım bundan 2 ay önce eltim bizden para istedi evi var yeni bir ev alabilmek için ama onun istediği miktar bizde yoktu 60 milyar istedi o işte bayağı küstü olaylar oldu falan sonra da evi almadı parayı denkleştiremediği için şimdi babamgilde maddi olarak sıkışmışlar borçları var istedi ben verme taraftarıyım çok yüksek bir fiyat istemiyor şu anda bir alacaklı sıkıştırıyormuş onun borcunu ödeyeceğiz diyor eşimde şimdi ayıp olur diyor abim 2 ay önce istedi vermedik diyor Ben de söylemezsen bilmez ki diyorum yani sonuçta ailem de gururlarına yediremedikleri için kimse bilmesin diyor bu bizimle sizin aranızda kalsın diye özellikle zaten rica ediyorlar diyorum mecbur kalmasalar hem kolay kolay zaten borç para isteyecek insanlar değil 11 yıldır evliyiz bir gün bir lira istemiştikleri yok yani ama ya duyulursa'dan dolayı vermek istemiyor sizce ne yapmalıyım

15 Cevaplar

0 oy
(1,935 puan) tarafından

En İyi Cevap
Herkese çok teşekkür ederim şimdi aradı vereceğim dedi ayıp olur ilk defa istemiş ki vereceğinden de eminim zaten deyip babamı aradı yani göndermiş bile olabilir şu an
-Reklam-
+3 oy
(7,106 puan) tarafından
Ay su ( abim istedi vermedik ayıp olur ) demiyorlar mı alacaksın tuğlayı eline ez kafasını . 60 bin nerde 15 bin nerde . Belliki abisi sizden kredi cekmenizi falan beklemiş . Elinizde varsa verin   o ağzını da tutsun kocan her seyide abisine demesin o zaman kimsenin ruhu duymaz . Deli ediyorlar insanı ya ((( şenlik bir durum değil .benimki abisi için ölür biran onu gördüm karşımda öyle yazdım ))))
(1,935 puan) tarafından
Benimki de öyle canım merak etme şimdi aradı artık kafasına mı dank etti yoksa yazdıklarımı şey yaptı babana ara vereceğimi söyle diyor ama kesinlikle kimse duymasın diye yazdı
+1 oy
tarafından
Babamın geri ödeyeceğine eminsen veririm hiç düşünmem abisinin istediği miktar yüksek ve ikinci ev almak için neden kendini zora sokacaksin ki ama babanın istediği var ve çokta değil zaten kimseye söylenemez öyle alınıp verilenler ayıptır 
(1,935 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kafasına mı dank etti yazdıklarımı aklını başına getirdi bilmiyorum ama şimdi aradı verelim diyor ayıp olur diyor ilk defa istemiş ki vereceğine geri vereceğinden eminim diyor
0 oy
tarafından
Ben olsam verirdim anneme altın verdik kaynanamlar bilmiyor 5 sene oldu siz soylemedikten sonra kim bilecek ki 60 binle 15 bin bir değil 
(1,935 puan) tarafından
Şimdi aradı vereceğim diyor ya artık yazdıklarım mı aklını başına getirdi bilemem
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben babama verirdim kesinlikle 
(1,935 puan) tarafından
Şimdi aradı vereceğim diyor ya aklı başına gelmiş ara söyle dedim
0 oy
(205 puan) tarafından
Bence verin kim bilecek hrm 60 nere 15 nere hem borç ayrı ev ayrı borç da zaruret var
(1,935 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın şimdi o da aradı vereceğim diyor aradı söyleyecek
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Duyulmaz  annenlere de soyle, duyulursa da 60 bin nerde 15 nerde 
(1,935 puan) tarafından
Verecek söyledi
(5,406 puan) tarafından
İyi canm =)
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Söylemek zorundamiymis sacmalamasin 60 bimle 15 bin bir mi 
(1,935 puan) tarafından
Aradı şimdi aklı başına gelmiş vereceğim dedi sıkıntı yok dedi
0 oy
(301 puan) tarafından
Bence bahane eşin senin ailene para mara vermek istemiyor. 11 yıllık evlisiniz maşallah ALLAH daim etsin. Omca senenin hatri bar kırk yılın başı ailen dara düşmüş damatlarindan yardım istemiş. Seve seve koşa koşa vermesi lazım. Kendi abisi 60 bin lira istemiş 60 nereeee 15 nereeee... Ayrıca kimden ne duycak... Biri senin ailen digeri kocanin ailesi kim kime ne soylucek. Duyma hikayeside bahane. Bir hayır yaparken bile sağ elinizin verdiğini sol eliniz görmesin duymasin demişler. Hiç alakası bile yok. Bizimkilere vermedim sizinkikerede veremem demek olmaz.
(1,935 puan) tarafından
Aradı vereceğim diyor aklı başına gelmiş
0 oy
(15,458 puan) tarafından
Ödeyeceklerinden şüpheniz yoksa verin. Benim kaynimin oğlu istedi vermedi kocam. Babamlar istedi onlara verdik. Ha eşimin ailesinin haberi yoksa olsada karişamazlar zaten. 
(1,935 puan) tarafından
Aradı şimdi vereceğim dedi ya sıkıntı yok
(15,458 puan) tarafından
Iyi bari ya. Dillendirmesin sağda solda tembihle iyice.
(1,935 puan) tarafından
Verdikten sonra cesaret edemez abisi küser
0 oy
(9,602 puan) tarafından
Ben olsam kesinlikle verecektim 15 bin nerde 60 bin nerde hem nerden duyacaklar benim babaminda borcu var kredisinin parasını bulamazsan gel sana kolyemi verecem dedim 10 gün önce aldığım kolye düşün tek altinimda oda 
(1,935 puan) tarafından
Aradı vereceğim diyor sıkıntı yok dedi
(9,602 puan) tarafından
İyi canım sevindim valla babama çok hasassim ondan çok istiyordum versin:)
0 oy
(11,033 puan) tarafından

Duyulursa diye bahane mi olur başka bahane bulamamış mı vermemek için :)

(1,935 puan) tarafından
Aklı başına gelmiş işte şimdi aradı veririm dedi
0 oy
(7,600 puan) tarafından
Biri mal mülk için para istiyor biri dara düştüğü için para istiyor ikisi çok farklı şeyler kesinlikle babana o parayı ver eğer gücünüz yetiyorsa tabi. 
(1,935 puan) tarafından
Aradı şimdi vereceğim dedi ya sıkıntı yok
0 oy
(19,029 puan) tarafından
Eşin vermek istememiş. Abisini bahane ediyor. Başkasına soylemedikten sonra nerden bilecekler. Sizin cebinize ortaklar mi
(1,935 puan) tarafından
Her şeyimiz ayrı Ya ben bir oturmadım onlarla her daim yeme içime ayrıldı şimdi evim de ayrı
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Biz ev alacağımız zaman, 30 bin eksiğimiz vardı. Babam ben veririm demiş eşime emlakçıda, eve gidip annemle oturup konuşmuşlar vermediler. Olay çıkardılar evi almayın vs. Diye. Bende elinde ki alyansı kulağımdaki küpeyi künyelerimi felan hepsini sattım zararına o zaman. Şimdi benden isteseler ben vermem.
(1,935 puan) tarafından
Bizim böyle bir problemimiz yok
(2,424 puan) tarafından
O zaman verin benim aile sıkıntılı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
28 Kasım 2022 Aile kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy