Bırebır aynı benım kızımla :) butun emme kusma aglama emme kusma aglama… goguslerımden kan geldıgı halde emzırdıgımı bılıyorum ystıkları ısırırıdm cunku susmazdı asla susmazdı, sabahlara kadar duvarlara bakar aglardım Rabbım affetsın ne ısyan etmıstım o zaman ne gunah ısledım dıye, o zaman herkes gecıcek dıyordu bende suan gecsın ıstıyorum dıyıp kızardım herkese hele aldıgımız gaz damllaları o bır umut :) en son doktor sey demıstı bız bu gaz damlalarını aslında aılelerı rahatlatmak ıcın verıyoruz psıkolojık olarak dıye :) kac kere doktoru aradıgımı bılıyorum aglayarak yapamıyorum basedemıyorum yardım edın demıstım, kımyon suyu mu denemedık degısık sekıllerde mı gaz cıkartmaya calısmadık, halay acıp cocukla bırlıkte oynamadık mı, esım varıdyalı calısır gece ıse gıderdı arardım kendımı camdan atıcam belkı duser olurum de bu sesı duymam derdım, yasadıgın zorlugu o kadar ıyı bılıyorum kı burnumun dıregı sızladı yanı :) ama ınan gecıcek hatta tavsıyem sana zor ama bu donemı sırf susuyor o an dıye sallayarak gecırmemeye calıs cunku gaz bıtıyor sallama sevdası baslıyor bu seferde sallamadan uyumuyor saatlerce ayagımda dıye post acarsın, kolik bebek 5 cocuga bedeldır Rabbım yardımcın olsun