Biliyorsunuz bayram geliyor ben bir aydır oldu kaynanama gitmiyorum onlar da gelmiyorlar ama eşim gidiyor geliyor çocukları götürüyor ona karışmam ne aman ya çünkü kaynanamgilden ben çok gördüm çok yaptılar ettiler neyse her şey boş ben oraya gidince benim çocuklarım 3 tane küçük çocuklar masayı oynar kızarlar elleme orayı oynama burayı dökme burayı kırma burayı çiçek saksısını Eller kızarlar koltuğu yerler kızarlar çocuk gezinir gezinme otur derler Ben gittiğim gibi kaynanam der çocuklar açtı aç çocuklar açsa aç aç kalk yemek hazırla yedir tamam neyse kalkıyorum hazırlıyorum yemiyorlar kaldırıyorum aradan 5 dakika geçmiyor tekrar çocuklar acıktı diyor daha önce bir post açmıştım kız kardeşimin düğününe götürdü erkek kardeşimin düğününe götürmedi diye niyeymiş bir ay olmadı diye şimdi de kendisi diyor ki aileme gidelim Ben aileme bayramda gitmeyeceğim ayran uzak niye senin ailene gideceğim senin ailenin kötülükleri yetmedi mi seni öğrettiler bırakmadılar erkek kardeşimin düğününe gideyim kızlar yanlsimiyim sizce gitmekle