0 oy
71 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
6 aylık bebeğim ilk uykusunu 2 saat ikinci uykusunda 4 saat uyuyor fazla mı 3.uykusu bazen yatıyor bazen yatmıyor ve kisa oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
(4,272 puan) tarafından
Ayy ne güzel keşke benimki de uyusa masallah 
(349 puan) tarafından
Canım sorunda su sallanarak uyuyor bacağımdan indirdigim an uyanıyor ve çok huysuz oluyor
(4,272 puan) tarafından
Atak haftasında muhtemelen benim oğlum da öyle saatlerce sallıyorum çoğu zaman besigine koymadan uyaniyo tekrar başa sarıyoruz bi daha ki uykusuna kadar deli gibi agliyo
(349 puan) tarafından
benim bebeğim hep öyle canım artık sabrımda kalmadı sanki ona bakamıyormuşum gibi hissediyorum
(4,272 puan) tarafından
Al benden o kadar artık delirmek üzereyim
-Reklam-
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Yok canım ya bırak uyusun elleme 1 yaşında tek uykuya düşecek.
(2,536 puan) tarafından
O zor yaa alıştırman gerekiyor. onca saat bacağında mı uyuyor peki
(349 puan) tarafından
Evet sorunda burada başlıyor zaten dizimde yada bende yanina uzanıyorum oyle uyuyor yanından kalktıgim yada bacağımdan indirdim an uyanıyor nasıl alıştırcam bilmiyorum hamileyim bide nolcak bilmem
(2,536 puan) tarafından
Kokunun sindigi atletini bırak bir yanına canım öyle yapanlar vardı aklıma geldi. Ama merak etme ayı ikeriledikce uykuları ağırlaşıyor. Benim oğlumda inan çıt sesine uyandırdı ama şimdi de ağırlaştı baya uykusu bazen gündüz eşimle annemle filan oturduğumuz odada bile uyutuyorum sesten uyanmiyor.
(349 puan) tarafından
teşekkür ederim bi deneyim inşallah işe yarar annemde öyle diyor buyudukce düzene girer ama 1 yaşında inşallah düzene girer
(2,536 puan) tarafından
Girer canım korkma sen. Aynen işe yarar inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 139 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 370 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

409,565 soru

12,312,242 cevap

38,731 kullanıcı

Kategoriler

...