+3 oy
2,146 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar görümcem geldi 3 aylık bebeğime ilerde oğlumla evlenir diyor kaynanamda kader olur diyor eşimle telefonla konuştum eşim süt kardes yap kessinler seslerini benim bebeğime öyle diyemezler dedi 1 kaşığa sütümü sagdim icirdim gorumcemin oğluna 

Gorumceme falan söyledim suratları asıldı ama ne yapayim 3 aylık bebek daha öyle dediler sinir oldum bir yandanda içim rahatladi

Yanlış mı yaptım sizce

55 Cevaplar

0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım iyi yapmisin canım benim halam bana hep derdi benim gelinim ol derdi diğer halanın kızıda dalga geçerdi böyle durum olmaz bence iyi yapmisin herkez yerini bilir canım çocukken sut kardeş olduğunu söylersin aklına kardeş olarak yerleşir ikisininde mesafe koyarlar canım bence çok iyi yapmisin 
tarafından
Gerçekten tek mantıklı konuşan sensin bu kadar insan icinde
(1,541 puan) tarafından
Canım 12 yaşında 18 yaşıma kadar hep dediler aklima girmeye çalıştılar ve iki kuzen idaya bile girdiler beni aşkı ettirmek icin hepsi halanın yüzünden öyle oldu cahil olan insanlar yüzünden kardeş görse bile farkı şeyeler oluyor he evlenen var ama kendileri seviyorlar evleniyorlar
-Reklam-
0 oy
(819 puan) tarafından
Yarın birgün olurda birbirini çok severlere ne olacak vebale girme bence hayat bu ne olacağı belli olmaz
tarafından
Onlar kardeş
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Kendi nefsime vuruyorum biri benim çocuğuma biyel bişey yaparsa silerim kim olursa olsun 

Ne demek süt içirmek belkide şaka yapıyorlardir hem gerçek desinler onlar büyüyünce belli olur herşey herşey kismettir 

Allah alinlarina ne yazdıysa onu yaşarlar 

Geleceğini düşünen kahraman olamaz 

Belkide onlar evlenecek ler mutsuz olurlarsa senin yüzünden olcak 
tarafından
Yoo gorumcemle gayet iyiyiz ben kızımın okumasını istiyorum böyle diye diye büyüdüğünde de derler aklına evlilik sokulmasini istemiyorum
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Senin çocuğuna gizlice böyle yapsa biri kıyametleri koparırdın şimdi yanlış mı yaptım diyorsun ? Eşin tepkisini gösterseydi böyle akıl vermek yerine !
tarafından
Birşey demiyorum benim çocuğumu emziren oldu abartılacak birşey değil ama
(7,456 puan) tarafından
Ya şaka  mısın ya abartılcak bişey değil diyorsun nasıl bir genişlik bu sen bu kadar genişsin diye herkesten bunu bekleyemezsin !
tarafından
Gorumcemle okuyup gülüyoruz yorumları gerçekten görende çocuğa zehir icirdim sanır
(7,456 puan) tarafından
Görünce de geniş belli
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Zorla evlendirecek değiller ya. Hem daha küçükler ileride ne olacağı bilinmez
tarafından
Tabi orası öyle bir anlık sinir
0 oy
(253 puan) tarafından
yalnız süt kardeşi olmadılar. âlimler birden fazla emzirme için süt kardeş olurlar diyorlar. 

başkasının çocuğuna böyle bir yaklaşımda bulunuyorsanız annesinin haberi olsaydı keşke. hiç hoş değil. 
tarafından
Oldu zaten
(253 puan) tarafından
öncesinde haberi olmakla sonrasında haberi olması arasında fark var.
tarafından
Değişen bişey olmadı şuan annesinin evinde değil benim evimde kalıyor
(253 puan) tarafından
yani sizin bileceğiniz iş ama birden fazla emzirmeniz gerekiyor. madem haberi olmuş haberi varken birkaç defa daha emzirin.
0 oy
tarafından
Ayy hiç biriniz normal değilsiniz daha büyümemiş çocuklar için karar veriyorsunuz 
tarafından
Ha benim yengem benden izinsiz çocuğuma kendi eksimis sütünü icirecek orda saçını başını yolarım kafasından tutup duvara vurup aklını başına getiririm bunu yapanda yaptiranda akilsiz insandır
(9,238 puan) tarafından
Haha bu ben
tarafından
Gorumcemle sadece yorumlarınıza gülüyoruz
tarafından
Gorumcen midesiz demeki senin yazdığın dedikoduyu yiyip oturuyor bunuda ona oku midesizmissin sen de ona :d Allahin ergeni büyüde oyle yaz bana gorumcenin yerinde olsam beynini pekmezini akitirdim kendine gelemezdin sonra ayrıca 3aylik bebeğe çilekli süt vere kadından ne annelik beklerim ne sağlam bir beyin allahin sumsugu
0 oy
(2,722 puan) tarafından

Ay gerçekten çocuk felan mı açıyor bu postları eminin çocuklar daha bilinçlidir senin yaptığın cahillik bunu doğu bulanlar da keza öyle.. 

Kuzen kuzendir Kardeş değil helal değil ne akıl bunlar!!!?? 
tarafından
Bizim ailede kuzen evliliği çok var eşimde benim kuzenim aynı şeyi kızımın yaşamasını istemem
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Aynı şeyi birisinin görümce si yapmıştı burdan ve ben dahil herkes tepki gösterdi. Sende aynısını yapmışsın ne hakla annesine sormadan verirsin ki niyetiniz ne olursa olsun benim bebeğime kimse bunu yapamaz yapanı da gerçekten parçalarım ayıptır ya neyin korkusu bu el kadar çocuk daha onlar. Hadi görümcenler cahil sende onlardan geri kalmamılsın çok ayıp ya
tarafından
Haberi var sadece suratını aştı ilk şimdi çok iyiyiz bir sorun yok
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ne var bunda belki de kızın sever onu evlenirler. Kaldı ki onlar deyince mi evleneceler. Ya Rabbim onları birbirine yazdıysa ileride aralarına aşk düşünce siz kardeşsiniz mi diyeceksin??? Gelinimiz evladıma sütünü verse o evi başına yıkardım ben ne hadsizliktir bu. Niye senin sütünü içsin çocuk. 
tarafından
Gorumcemle çok iyiyiz oldurmedik birbirimizi
0 oy
tarafından
Bunu biri benim oğluma yapsa parçalarım heralde bacım anlıyorum seni de bi tehdit etseydin ya da böyle bişey yapcana eşin tepkisini koysaydi 
tarafından
Yok bişey olacağından değil görümcem sorun etmediyse bişey diyemem ama kimse bana sormadan oğluma bişey yedirip iciremez bir süt kardeşlik durumu senin tek başına alabilecegin bi karar değil afedersin ben burda essek başı değilim bana sormadan ne hakla benim çocuğumu süt kardeşlik yapılabilir bu da iki valla biri yapsa deliririm olay çıkarırım yani
tarafından
Evet haklısın sinirle yaptım ya zaten
tarafından
İşte sinirlerinizi biraz hakim olmamiz lazım canım hadi bu şuan için zararsız bişey başka bi sorunda Allah korusun bi hata yapabilirsin sana eşine ailene bebeğine bi zarar gelebilir inşallah bu işin sonu hayır olur
tarafından
Yok ya aramızda en ufak birşey yok onlarda anladı zaten benim kızımın hassas noktam olduğunu bildikleri için birşey demediler
tarafından
İyi canım hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Süt kardeş olmuyor canım gorumcenden ve görümcenin eşinden izin alman gerekiyor ve o sütü 3 kere içmesi gerekiyor..
tarafından
İzin alıp yaparım o zaman
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Ay diyecek çok şey var ama inan ki yazıya dokemiyorum  kendi sütünü neden çocuğun babasından anasından habersiz icirebilime hakkı gördün ki çok çok saçma bu yaptığın ve çok çok yanlış büyüdüklerinde illaki kendilerine aşık olacak diye birşey yok asıl şimdi düşün süt kardeş okul ta birbirlerine aşık olurlar mı acaba diye bu yaptığın çok yanlış  iki bebekte erkek yada iki bebekte kız olsa tamam dicem birbirinizin bebeklerini emzirdiniz ama bu yaptığın çok çok yanlış bende ablamın oğlunu emzirdim ablamda benim oğlumu emzirdi ama ikiside erkek olduğu için ve ablamın sütü olmadığından çocuğunda ihtiyacı olduğundan ikimizde sutlerimizden verdik çocuklarımızaama bunu kafamıza gorede değil önce annenize.sorduk sonra eslerimizfen izin aldık belki bizim yaotigimizda doğru değildir ama senin yaptığın baştan beri hataaaaa
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Çok riskli bişey yapmışsın ya birbirlerini sevseler ileride bunu hiç düşündünmü.
tarafından
Kardeş oldular
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sonra derler şiddet var ben seni evire çevire döverdim dinlenirr olay birdha  ele alırdım ... Bari söyle emzircem diye surat asmalarıda tiksinmelerşndendir
(9,238 puan) tarafından
Senden çıkmasa bile akli selim düşğnemn gerekiyordu kocamda ayrı bi cahil . Kundaktaki bebeğimime biz bunu gelin ederiz cpkngğzel dediler kim öle kim kala bize düşmez onların karaarı dedim konu kapandı.. belliki sende nefret dolu.içşndeki öfkeyi bastır ve Allah'a şükret annesi seni parcalamadı ben olsaydım cekeceğin vardı sen vede cocugunda
tarafından
Birşey demez görümcem aramızda iyi yani öyle kötü değil annesiyle altlı üstlü oturuyoruz annesinin yanına değil benim yanımda kalıyor aramız çok iyi öyle düşündüğünüz gibi değil
(9,238 puan) tarafından
Sadece kendini kandırıyorsun kadın edebinden susmustur
tarafından
Öyle olsa niye benim evimde yanımda yatsın
(9,238 puan) tarafından
Konuları saptırma
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Böyle süt kardeş olunmaz. 3 defa doya doya icirilmesi gerekiyor sütün. Ve yaptığın çok yanlosybenim çocuğuma yapılsa tepkim sert olurdu.
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Ilerde gorumcenin çocuğu da sizin gibi ge.riz.ekalı olma ihtimalini hic mi dusunmedin :wassat: gerçekten çok apt.alca biri benim cocuguma benden habersiz bunu yapacak valla kıyameti koparırım :angry: ya ilerki zamanlarda kizin cocuga aşık olursa :D günaha girmis oldun hadi hayırlı olsun :P

tarafından
Sensin gerizekalı görümcem birşey demedi aramız çok iyi gülerek okuyoruz yorumlarinizi
Edepli olmayı öğren önce
0 oy
(55 puan) tarafından
Yav bi bitmediniz,buram buram cahillik kokusu aldım 
tarafından
Ayyy aynen. Yaaa yorumlarda bende böyle dedim sanki çocuğu oldurdum
Gorumcemle gülerek okuyoruz yorumlarinizi
0 oy
(5,193 puan) tarafından
İyi misin gercekten ya. İğrenç bişey görümcen ın yerınde olsam yapacaklarımı kestiremiyorum... Hemen alıo gittiler ni allah aşlına o çocuklar da büyüyecek kendı fikirleri fakan olucak yani bunları konusmak ciddiye almak bıle saç ma
tarafından
Evet süt kardeş yapmasaydim alıp gitceklerdi tövbe tövbe
Gorumcemle çok iyiyiz oldurmedik birbirimizi yorumlarda gülmekten yarıldık resmen beraber okuyoruz gorumcemle
(5,193 puan) tarafından
Ne alaka iyi olmakla?? Benım değil görümcem kızkardeşim yapsa tepkim aynı olurdu. Gülmeye devam edın bu kafayla siz fazla yasamazsınız zaten. Ben de post yazma seklinizke cavabınız çelisiyoir ya ona gülüyorum.
0 oy
tarafından
Bir kaşıkla süt kardeş olunmuyor malesef iyice araştırır sen bu konuyu ki başkasının rızası olmadan böyle birşey yapman çok yanlus
tarafından
Rızasıni alıp yapcam kabul etti görümcem

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 967 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,098 göst.
0 oy
10 cevap 404 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,478 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenibiben00 (189 puan) tarafından soruldu

411,369 soru

12,382,970 cevap

43,337 kullanıcı

Kategoriler

...