0 oy
1,163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Misafir gelecek diye kaynattim koydum kenara sonra ısıttım tekrar baktım bide ne göreyim hepsini ayran yapmışım ayranla yoğurt tutar mı arkadaşlar sabaha kadar süt bozulur mu?

11 Cevaplar

0 oy
(3,097 puan) tarafından
Sanmam öyle yoğurt Olcanı ayranla 
-Reklam-
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Ayy hiç duymadım ya. Bilen çıkar belki. Ama olmaz sanki.
0 oy
(767 puan) tarafından
Tutuyor canım ayranın kıvamı çok suku değilse tutar bir kaç defa yapmıştım 
0 oy
tarafından
Kivami koyuysa olur cunku bi sutcu demsti mayalama icin yogurdu ayran gibi yapip dok guzel olyor diye uzun suredir hep oyle yaparm ben
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ben  sütle ilitip mayalarim hep o da ayran kivaminda oluyor zaten guzel de tutar yogurdum
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Tutmaz maalesef
0 oy
tarafından
Tutuyo kız ben yaptım biraz beklet ayranı üstünün suyunu dok altında kalan yoğun yeriyle mayala burda hep ayranla yaparlar 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Çok sulu  değilse tutar bekleyince suyu üstüne çıkıyor ya ayranin onu dök mayala 
0 oy
(6,709 puan) tarafından

Denemesi bedava :D

0 oy
(4,393 puan) tarafından
Yani ayran çok ince mi bilmiyorum ama ben mayalarken yoğurdun üstüne baya süt döküp çırpıyorum topak topak kalmadan döküyorum o da ayran gibi oluyor ama su girmiyor sütle açılıyor sonuçta onu bilemedim canım benimki gayet güzel tutuyor öyle burda Bi ara ayranla yapan bir arkadaşın postunu hatırlıyorum hatta çok güzel olıyor falan diye açmıştı yoğurtla ilgili aratsan belki bulursun postu da 
0 oy
(681 puan) tarafından
Ayranla yoğurt olmaz süt kaynsdiysa bisey olmsz hazır yoğurt alıp sabah yaparsin bugün bana ds annemler süt getirmiş koyden Sütü kaynattim şuan duruyor 
(1,781 puan) tarafından
Serin bir odaya koydum sabah yoğurt alıp çalacam
(681 puan) tarafından
İyi yapmışsın csnim çiğ süt yani kaynanamis süt çabuk bozulur sen pisirmissin hiç bisey olmaz merak etme

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
9 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
29 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.