Kızlar şimdi dün akşam canımız bir şey istedi aldık geldik eşim uyurken hazırladım yarısından azını dolaba attım bir daha yeriz diye o da uyandı geldi bu az bilmem me konuştu bende dedim ki tamam hayatım dolaptakini de çıkarayım dedim hala söyleniyo bende biraz sert bir şeklde tamam hayatım çıkarırım dolaptakini dedim gitti içeri tafralı sonra yetiştiremedim çocuk iş yemek derken ezan okunurken getirdim son tabakları ona da laf etti yoğurt istemşti yapamadım sonra çorbamı içtim yapayım diye ona demeden gittim aldım geldim sofrada yaptım yaptım yoğurdu ye hadi dedim sen ye diye terslendi tafralı gittin yaptın geldin ye kendin dedi ondan önce de ciğerleri büyük doğramışsın diye laf etti sanmışki ben kızıp öyle doğramışım halbuki o demeden doğrayıp atmıştım dolaba sonra iyice zoruma gitti lokma geçmedi boğazımdan dedim sağol burnumdan getirsin sofrayı dedin ama içim köpürüyo başladım ağlamaya kalktım sofradan banyoya gittim ağladım biraz geldim o arada bunları için biraz atıştık neyse anladı herhalde naptığını iyi davrandı falan sonra bi uyudu uyandı bana küs neymiş sofradan kalkmışım suçluymuşum anneme kadar getirdi lafı ondan öğrenmişim de bilmem ne bende dedim terbiyesizleşme madem terbiyesizlik yapıcaksın sende annenden iftar sofrasından ağlayarak adam kaldırmayı öğrenmişsin bende sana böyle terbiyesizlik yaparım dedim küstü yattı uyudu hala da haklıyım diye tafralı