0 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,004 puan) tarafından
Kızlar bugün yemeğe davetliydik görümcem de davetliydi beraber gittik teravih namazlarna  gittik  geldik oğlu 6 yaşında yoktu ortalıkta hiç çocuklar bakmıyor gorumcesi amca kızlar hep oturuyorduk hani dedim abla senin çocuklar hep dışarda bı baktım dediki aslı bı konuşmaya ya onların arasında az önce mesaj atmış demiş kusura bakma kız çocuklar derdinden sana kızdım siz olsanız ne cvp verir ne yapardınız 

16 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Görüldü yaparım birşey yazmam 
(1,004 puan) tarafından
Bende cvp vermedim
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Mubelarek.gunde gaz vermek.gibi olmasın ama. Herkesin içinde bağırıp tenha da özür dilemek olmaz. 

İlk kez oldu ise affet.gitsin. 
(1,004 puan) tarafından
İlk kez oldu ama çok kırıldım
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Ben olsam cevap vermem uzun süre sessiz takalirim 
(1,004 puan) tarafından
Cvp vermedim ztn
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Ortam içinde azarlanmaktan bende hiç haz etmem. Şimdilik tavır alma bence ama görümcene söyle bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum hiç hoşlanmam gibisinden ki bilsin o da 
(1,004 puan) tarafından
Cvp vermedim kötü birşey demedim  sadece dedim çocuklar dikkat et
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Cevap vermezdim kalabalıkta bağır tenha da kusura bakma dee oldu canım 
(1,004 puan) tarafından
Cvp vermedim
(1,336 puan) tarafından
Iyi yapmışsın
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Ortam icinde olsun olmasin o kimdir ki azarlıyor terbiyesiz ben olsam cvp vermem tiye almam yuz yuze gelince de suratımı asarım 
(1,004 puan) tarafından
Ztn cvp vermedim
(6,081 puan) tarafından
Verme bayram da bile ortamdan cik odalara mutfaga git yuz verme ozur dilese bile  onum cocugu gibi o ne öyle
(1,004 puan) tarafından
Evt bir ara kızım eline taziyede çay dokuldu bende soğuk su doktim koluna bı baktım dediki dengesiz mısın millet yanında dedimki bı git ya
(6,081 puan) tarafından
Ayy sen hala ona gorumcem mi diyorsun agzinin ortasina indiririm dengesizlik böyle olur derim birdaha evimede giremez esimin ablasi kardesi neyiyse gitsin anasinin evinde görsün ( büyük gorumceme kırıldım 6 ay olcak bitmiştir evine beni feristahı götüremez evimede gelemez nettt esime dedim haklısın dedi.. annesinin evinde görürum en fazla o gelir ben carsiya ciksrim kinim tutarsa daha bitmiştir yuz verme konusma bile  onunla
0 oy
tarafından
Bana kalabalikta bağırırsa orda ağzının payını veririm engellerim sonra 
(1,004 puan) tarafından
Konuşmak istemiyorum görüldü attım cvp vermek istemiyorum
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Ortam içinde azarlıyor çocuk gibi sonra mı özür diliyor çok samimiyetsiz asla cevap vermezdim ve aynısını bigun bende ona yapardım 
(1,004 puan) tarafından
Dedim bı git ya o şekilde de bana yürüdü millet tutu
(6,713 puan) tarafından
Bide üstüne mi yürüdü ayy tam rezil yaaa
(1,004 puan) tarafından
Evt millet sakinleştirdi
(6,713 puan) tarafından
Aman böylelerine taviz vermeye gelmz özrü kabahatinden büyük özür falan dilerse kabul etme
(1,004 puan) tarafından
Ztn cvp vermedim ona konuşmakta istemiyorum
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Hiç cevap verme sessizlik insanı mahveder 
(1,004 puan) tarafından
Cvp vermedim ztn çok kırıldım kötü birşey demedimki
0 oy
(3,434 puan) tarafından
Canım evet hoş olmamış canım 

Mübarek günde affet gitsin 

Ama tavrını belirt 

Baktın gene yüz buldu 

Ver ağzının payını

Ben sırf

Güzel gündeyiz diye 

Boşver dedim
(1,004 puan) tarafından
Cvp vermek istemiyorum ama yüz tavırlarından anlar o
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Kaynanam karşı komşum bizde yemeğe davetliyik ben gittim yeni götümcemden dışardan geldi bekar galiba sandı cacığı ben yapmışım bu biçim cacuk ya dedi herkesin ortasında onla konuşmadığım için cvpta vermedim neyse sofrayı ben kurdum o kaşıkları dağıttı eksik çıktı bağırdı bu ne biçim sofra hazırlamak herşey eksik dedi yine herkesin içinde cvpta vermedim Kürtçede bir söz var iti sahibine bağışla diye yani iti sahibinden ötürü bağışla demek tam anlatamıyorumda bende o misal sustum bu mübarek ayda dilerim Rabbimden Rabbim onun gibi birini onun hayatına dahil etsin inşallah okuyan herkes amin diyebilir mi lütfen:)
(1,004 puan) tarafından
Amin canım işte bunlarda böyle
0 oy
(4,930 puan) tarafından
Görüldü atardım bir şey yazmazdim
(1,004 puan) tarafından
Bende öyle yaptım
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Sen konuşma diye lafa bir girer daha beni orda kimse susturamazdi rezil ederdim onu ben :) 
(1,004 puan) tarafından
Ses çıkarmadim ben konuşmak istemiyorum artık onunla cvp vermedim ona
0 oy
(360 puan) tarafından
İlk kez olduysa ve genel olarak iyiyse anlasiyorsaniz sorun etme insanlık hâli herkes hata yapabilir. Ama genel tavrı buysa sen de ona göre davran
tarafından
Yapmak istediğim yorum + canım
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Cevap vermemekle iyi yapmışsın tavrını anlamıştır ki uzat tavır yaptığını bilsin.bi dahakine yapamaz haddini bilerek konuşsun herkes yerini yurdunu bilsin 
0 oy
(14,666 puan) tarafından
Cevap vermezdim veya o anda kötü bir şe demedim derdim 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 857 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 544 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 475 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,893 soru

12,323,524 cevap

39,038 kullanıcı