0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Saat gecenin 2 buçuğu... Sancım başladı, sırt ağrısından duramıyorum, kilom kocamın kilosunu geçmiş... Karnım o kadar gergin ki sanki patlayacak acısından duramıyorum, kızımın hızla kilo aldığı haftalardayız 34 olacağız inşallah. Azıcık rahatlamak için yataktan kalkıp plates topuna uzanayım dedim, kızımın odasındayım, rahatsızlıktan inlerken yan komşumun ikizlerinin ağlama krizlerini dinliyorum, yalnız değiliz, adamla kadın ne kadar da sabırlı hayretler içindeyim, gözlerim doluyor, anne olmak, baba olmak ne kadar sabır isteyen bir şey... Evlatlar bize bunları bize bilerek yaşatmıyor, bakıma muhtaçlar, biz sabırla çekiyoruz bu emekleri, peki ya yarın bir gün bağırarak "Hayatıma karışma, sana ne?! " Dediğinde ne hissedeceğiz acaba... Çok karmakarışık duygular içindeyim, çok duygusalım şu fiziksel acıların yanında...

6 Cevaplar

+2 oy
(1,818 puan) tarafından
Sonunu düşünen kahraman olamaz diyip güldürelim madem seni :) onu o zaman düşünürüz dur bakalım daha bir doğsun da 
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin 
(335 puan) tarafından
Amin..
0 oy
(687 puan) tarafından
Bunu bazen bende düşünüyorum, evladımı uyuturken masum yüzüne bakıp ya büyüdüğünde bana karşı çıkarsa ben o kadar emek verip pamuklara sarmaya çalışırken ya o bambaşka biri olursa diye çok korkuyorum. Allah korltuğumuza uğratmasın, evlatlarımıza vicdan merhamet güzel ahlak versin 
(335 puan) tarafından
Amiin. Çünkü kötü örnekleri çok yakından gördüm o yüzden belki daha çok geliyor aklıma. Dua etmek Allah'a emanet etmek lazım
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Vala 3bebege bakıyor eşim 4cuyu istiyor ama hamilalik çok zor ya bakmakta zor ama herşeyi tek başıma atlatim
(335 puan) tarafından
Eşiniz yine ilgilenmiş maşallah, size yine zor tabi ama hiç ilgilenmeden 6. Yı isteyen saçma sapan adamlar gördüm, bi de dediki geçen bana hamilesin de ne olmuş. Dedim saçma sapan konuşma cahil cahil.
(2,930 puan) tarafından
Bu cahil erkekleri sevmiyorum ya
(335 puan) tarafından
Evet ben de
0 oy
(17,121 puan) tarafından
Sanki biz annemize babamıza hiç öyle davranmadık Gönül ister ki hiç olmasın ama ergenlikte bir dalgalanıp sonra durulur iyi insan mutlu birey olsun diye dua edeceğiz başka şansımız mi var:)) Rabbim sağlıkla kavuştursun 
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Anne baba da olsa evladının hayatına herseyine tümüyle karışamaz karışmamali 
(335 puan) tarafından
Evet herşeyine karışamaz ama bazen normal davranışlara aşırı agresif tavırlar gösteriyorlar onu kast etmek istedim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (3,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
8 Ocak 2023 Aile kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 638 göst.