Kizlar nasıl anlatsam nereye içimi doksem bilemedim ..
Ne yapacağımı da bilmiyorum belki burda dini bilgisi olan biri olur ban doğru birşey söyler içimi ferahlatır diye düşündüm ..
Benim babam annemi aldattı ve kadınlarla konuşuyordu hatta bosayacakmista herneyse bir kadın vardı onun yüzünden bekarken dayak bile yedim annemi dovecekti ben önüne geçtim sonra o kadın kendi kocasına döndü..
Babam hep bize psikolojik baskı yapardı hiç kimseye ağzımızı acamazdik oyuzden öfke patlamaları kız vardı çok küfür ederdi anneme annemin anasına kadar bize bile kız çocuğuyuz bildiği halde hep bizi eleştirir hicbirseyimizi beğenmez bizi küçümser disardakini overdi
Herneyse ben sonrasında evlendi 6 yıllık evliyim ama babam psikolojik şiddeti bitmedi hep hakaret küfür herşeyi alır ama bunlar bitmez ..iki gün önce iftarı hazırladım annem kaç gündür çağırıyordu camlarını sildim iftar 30 dk falan vardı erkek kardeşine ise git dedi erkek kardeşine 16 17 yaşlarında sabaha kadar uyumamış uyuyordu yine oda dedi gitmicem sonra adamı yüzüstü bırakma dedi sonrasında sabahtan sınırlıydı ne olmuş bilmiyorum hicbirseyini anlatmaz içine kapanık bir çocuk heryerde vurdu sinirlendi babam dışarı atmaya çalıştı bunu sonra babama saldirid birbirine girdiler babamın arasına girdim kiz kardeşim babamı eve sokmaya çalıştı bende erkek kardeşini dışarı çıkarmaya çalıştım herneyse bir şekil gitti bir anda oldu ne olduysa babamda gitmiş arkadaslarina diyor benim kızlarım kollarımdan tutup beni dovdurdu babam okadar kötü dusunuyorki bizi kotuledi belki aralarına girmesek daha kötü şeyler olacaktı okada üzüldüm okada agladimki onların düştüğü duruma mi üzüleyim babamın söylediklerine mi canım çok yandı zaten bize zulm ediyorsun birde elaleme anlatıyor yalan birsekilde :(