0 oy
346 göst.
Aile kategorisinde (647 puan) tarafından
Kizlar nasıl anlatsam nereye içimi doksem bilemedim ..

Ne yapacağımı da bilmiyorum belki burda dini bilgisi olan biri olur ban doğru birşey söyler içimi ferahlatır diye düşündüm ..

Benim babam  annemi aldattı ve kadınlarla konuşuyordu hatta bosayacakmista herneyse bir kadın vardı onun yüzünden bekarken dayak bile yedim annemi dovecekti ben önüne geçtim sonra o kadın kendi kocasına döndü..

Babam hep bize psikolojik baskı yapardı hiç kimseye ağzımızı acamazdik oyuzden öfke patlamaları kız vardı çok küfür ederdi anneme annemin anasına kadar bize bile kız çocuğuyuz bildiği halde hep bizi eleştirir hicbirseyimizi beğenmez bizi küçümser disardakini overdi 

Herneyse ben sonrasında evlendi 6 yıllık evliyim ama babam psikolojik şiddeti bitmedi hep hakaret küfür herşeyi alır ama bunlar bitmez ..iki gün önce iftarı hazırladım annem kaç gündür çağırıyordu camlarını sildim iftar 30 dk falan vardı erkek kardeşine ise git dedi erkek kardeşine 16 17 yaşlarında sabaha kadar uyumamış uyuyordu yine oda dedi gitmicem sonra adamı yüzüstü bırakma dedi sonrasında sabahtan sınırlıydı ne olmuş bilmiyorum hicbirseyini anlatmaz içine kapanık bir çocuk heryerde vurdu sinirlendi babam dışarı atmaya çalıştı bunu sonra babama saldirid birbirine girdiler babamın arasına girdim kiz kardeşim babamı eve sokmaya çalıştı bende erkek kardeşini dışarı çıkarmaya çalıştım herneyse bir şekil gitti bir anda oldu ne olduysa babamda gitmiş arkadaslarina diyor benim kızlarım kollarımdan tutup beni dovdurdu babam okadar kötü dusunuyorki bizi kotuledi belki aralarına girmesek daha kötü şeyler olacaktı okada üzüldüm okada agladimki onların düştüğü duruma mi üzüleyim babamın söylediklerine mi canım çok yandı zaten bize zulm ediyorsun birde elaleme anlatıyor yalan birsekilde :(

4 Cevaplar

0 oy
(9,269 puan) tarafından
Önce babayı sileceksin öyle.baba olmaz.

Annen hala birlikte mi 

Ben anlamadım 
(647 puan) tarafından
Evet annemin kimsesi yok :( ve hasta birçok hastalığı var çalışamaz :(50 yaşında yıllardır hakaretlerin çekiyor babamın
(13,519 puan) tarafından
Annenin nasıl kimsesi yok gül gibi evlatları var o bana eline bırakmam ben olsam
(647 puan) tarafından
Bize düşman oluyor babam tehdit ediyor bizi bu sefer :(
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
En kötüsü ne biliyor musun mutsuz bir ailede büyümek:(
(647 puan) tarafından
Malesef ve annemin suçluyor bu durumda bile :( senin çocuğun diyor kardesimde uyku sersemiydim ne yaptığımı bilmiyorum diyor çocuk çok kotu durumdayim :(
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Benimde sorumsuz ilgisiz bir babam vardı. Dayak yiyerek büyüdüm. Anneme iftira attı. Abimi öldürüyordu. Daha neler neler... Annemin gidecek kapısı yok diye hep sabretti ama annem çok çöktü. Şimdi ilgi göstermeye çalışıyor ama sevemiyorum o adamı artık. Allah akıl fikir versin böyle insanlara...
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Benim de bir erkek kardeşim var aynı yaşlarda bir de kız kardeşim var .erkek kardeşim babama çok dikleniyor sürekli tartışıp kavga ediyorlar seninkiler gibi bende çok üzülüyorum ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor annem çok üzülüp yıpranıyor dua ediyorum sadece sende dua et canım Rabb'im hepimizin ailesine huzur mutluluk versin inşaAllah seni çok iyi anlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 612 göst.
0 oy
12 cevap 624 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu