Merhaba kizlar olay biraz uzun ama kısaca anlatmaya çalışacağım geçen pazar günü kayinvalidem geldi bize eltimin kızı 3 yaşında ona bakıyor onunla birlikte geldi bende 8 aylık hamileyim eşimle ev işi yapıyorduk o geldi yardıma diye sonra tartışmaya başladılar kayinvalidemin 2 oğlu var ama benim eşimi hep ayırıyor 5 senedir evliyiz kirada oturuyoruz diğer oğlu onunla oturuyor kira vs vermiyor her ay yardım edeceğiz diye kandırıyorlar vs vs bu sebepten eşimle tartistilar kirama yardim edin diye sonra bu tartışma büyüdü büyüdü ben çok üzüldüm çok ağır konuşmaya başladılar benim sancim tuttu esime de kayinvalideme de sesleniyorum duymuyorlar bile beni öyle kendilerinden geçtiler sonra beni fark ettiler sonunda sustular ben biraz kendime geldim yine başladılar kayinvalidem çok laf sokuyor eşime damarına basıyor yani ben biraz diğer odaya uzanmaya gittim eşimde yanıma geldi kayinvalidem de eltimin kızını bizim başımıza bırakıp çekip evine gidiyor içeri bir geldik şok olduk bende hazırlanıyorum ki hastaneye gitmek için sonra aradım nerdesin falan eve gidiyorum kızı siz eve götürün falan dedi bende sinirlendim ben burda sancı çekiyorum sen kızı bize bırakıyorsun helal olsun falan diye yüzüne kapattım istemeden neyse kızı evine bıraktık dönerken hastaneye uğradık sancılarım rahim boyunda kisalmaya neden olmuş erken doğum riski oluşmuş bebek doğarsa direk yoğun bakıma alınacak dediler bana yatış verdiler çok korktum 1 gece hastanede yattım kayinvalidem aradı falan ama tavirliydi p.tesi günü taburcu oldum hala arayıp sormadı bende mübarek gün eşimle araları bozuk olsun istemiyorum dün eşimle konuştum bayramda gidelim elini öp falan diye istemedi ben de beni arayıp sormadığı için kırgınım aramak istemiyorum çok arada kaldım sizce ne yapayım