0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

kizlar inatgramima bı kadın mesaj attı hakkınızda dikayet var diye mesaj attım ne sikayeti dedim SS atti bı kadin buraya benim kullanıcı adımı yazmış bu kadın benim kocamla konuşuyor dedi bende bu hangi site dedim ve bu siteyi attı bana bu dolandırıcımi yaaa nolur bişi yazın benim kullani i adım yazio orda ve bu kadın benim kocamla konusuo yazmış 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(2,489 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla dolandırıcı o hesaplar link falan atıp hesap çalıyorlar 
(294 puan) tarafından
Yaa bı kadın yoeumda benim kullanıcı adımı yazmış kocamla komusuyo yazmis
(2,489 puan) tarafından
Tamam işte dolandırıcı oluyorlar bi kac kişi daha paylaşmıştı burda bu şekilde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hesabını çalmak için tuzak kuruyorlar böyle inanma bilgilerini yazma 
0 oy
tarafından
Canım benim kardeşim anliyo o işlerden hesap falan kapatıp aciyo sikeyet işleriyle ugrasiyo ona sordum şimdi inanmasın dedi Bilal kakiz yaz insatagramda benim kardeşim anlatır durumu konuşmak istemesen de hiç bişey yapmana gerek yok inanma direk engelle hatta 
(374 puan) tarafından
Kardeşin istediğimiz hesabı kurtarabilir mi ya bizim kaç hesbimiz kapandı bı turlu kurtaramdjk
tarafından
Tabi tabi siz ulaşın ona benim gönderdiğimi söyleyin bugün calisiyo mu bilmiyorum ama bu konuşun
(374 puan) tarafından
Tamam canım ben bi sorarım
0 oy
(80 puan) tarafından
Sakinnnnnn sakinnn tıklama sakinnnnnn arkadaşımın başına geldi sakın tıklama Instagram adresi çalındı adına hep başkalarına mesajlar atıldı insallah çok geç kalmamisimdir
0 oy
(702 puan) tarafından
Bana da geldi böyle bi mesaj benim kocamla konuluyor diye benden için , hiç umursamadım dolandırıcı bunlar 
0 oy
(374 puan) tarafından
Tabikide dolandici bunlar sakın inanmayın 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Dolandırıcı canım tıklamasaydın linke falan 
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Sakın inanma attığı linke de tıklama kaç arkadasimin hesabını çaldılar bu şekilde. Bana da geldi sonra aynen böyle bi mesaj engelledim direk 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 758 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 584 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 297 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,488 soru

12,308,289 cevap

38,631 kullanıcı