0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (486 puan) tarafından
Cocugum cumartesi günü atesi çıktı biraz öksürmeye başladı.  Pazar günü acile götürdüm antibiyotik ve ates düşürücü verdiler. Buhar aldı. Boğazda enfeksiyon var cigere inmemis dedi yolladim pazartesi polikliniğe geldik ve yatış verdi bronşit denildi.. 1 gunse nasil ciğere indi aklim almıyor. Tuhaf yanı 5 gündür burdayiz hastanedeyiz. 2 kisi geldi yqtti yanıma onlarim çocuklar h3m daha küçük hemde seslero bile daha kısık ama doktorlari 2 gun yatırdı yolladı. Biz hala hastanedeyiz. Ateş çıkıyor hırıltı oluyor arada. Ama onlar daha kotu görünüyor çıkıyolar. Düşünmekten hastanese olmaktqn kafayı yicem. Ayrıca bundan sonra da surekli hastalanacak olması beni saha da üzüyor... 

2 Cevaplar

0 oy
(4,588 puan) tarafından
Kaç aylık canım belki kanında veya ciğerinde tam temizlenme olmadığı için birakmiyorlardir

Rabbim şifa versin 
(486 puan) tarafından
3 aylık ya ciğerlerini dinliyorlar surekli fazla öksürüğü de yok ben anlamadım valla balgamı atamıyor sanırım
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah. Bronşit öyle pis birşey ki 1 günde ciğere iner tâbi ki. Benim oğlum ilk bronşitini 9 aylıkken oldu öncesinde ateş ve kusmayla acile götürdüm ateş düşürücü iğne yaptilar burnunu temizle dediler ve gönderdiler. Gece hiç sabah olmadı o gün çocuğum nefes alamıyordu resmen sabah ettik zor zekat ben tekrar acile götürdüm doktor hemen yatış verdi ciğerler aşırı tıkalı zatürre başlangıcı dediler tüm bunlar 1 gün içinde oldu maalesef. İlaçlara rağmen açılmayınca yoğun bakımda yattı 3 gün sonrasında çıkardılar. Şuan 3 yaşında 3 yaşına kadar 10 kez bronşit olduk. Stres yapma bebeğine yansır ilaçları düzenli kullan bol bol temiz hava aldır sakin kal. Böyle böyle bağışıklık güçlenecek büyüyecek. Bende çok zor zamanlar geçirdim hele bronşit öyle çok korkuttu ki beni şuan toparladık çok şükür. 

Senin bebeğin küçük olduğu için çıkarmıyorlardir çünkü en ufak yanlışta yine artıyor o pis balgam tıkıyor çocuğu. Sadece ekstra dikkat etmelisin artık. Esintili havalarda, toz vb şeylerde terlemesine falan canını sıkma :)
(486 puan) tarafından
Teşekkür ederim gerçekten az da olsa moralim düzeldi. Insan kendini kötü hissediyor maalesef ki. Muhtemelen zatureye cevirmesin diye tutuyorlar hastanede. Hem hava aldırıp hem de hasta etmemek cok zor o dengeyi saglamak umarım başarabilirim
(419 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum benimki soğuktan olmamıştı mesela doktor da dedi soğuk almayla değil mikroptan olur diye. Oturduğun odayı yada yattığı yeri günlük havalandır temiz hava da almalı hastalığı atmak için. Terledigi an değiştir atletini, rüzgarlı havalarda dışarı çıkarma. Böyle böyle biraz olsun rahatladık biz artık aşina oldum maalesef. Sen sıkma canını hasta ola ola toparlayacaklar :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 410 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
0 oy
9 cevap 542 göst.
29 Eylül 2021 Aile kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 961 göst.
27 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,606 soru

12,196,818 cevap

36,738 kullanıcı

...