0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

image

Babamdan istemiştim coook oldu, bayram hedıyesi almış :) bir de aılenın tek ve ilk torunu olunca 5 kişiden 2.500 topladık, memlekete gelmek bıze yaradı :) ay sabahtan beri ne kotu postlar okudum :( Rabbım sabır versın sıze kızlar, herkese ıyı bayramlar ❤️

15 Cevaplar

+7 oy
(851 puan) tarafından

Eee yani napalım :D görgüsüzlük mu desem sonradan görme mi desem bilemedim bizene arkadaşım 

(851 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi farklı Bi babam yok bayram hediyesi alsın ama kızım da bayram harçlığı güzel topladı o benimle eşim arasında olur gurbette olan var ailesi olmayan öpecek eli olmayan var kendisi de yazmış sabahtan beri çok kötü postlar okudum diye kötü bayram geçirip böyle şeyleri görüp üzülecek olanlar var. Sen normal bulursun ben bulmam herkesin kendi görüşü eğer bir post aciliyosa iyi yorum da kötü yorum da yapılabilir herkes güzel şeyler yazmak zorunda değil
(1,265 puan) tarafından
Bnde uzaktyim ailemle gorusmuyom baganin yuzunu sesini 3 senedt duymuyom mesels ama bunu dile getripte insanlarn mutlullgunu hevesini kirmaya gerek yok
(851 puan) tarafından
Herkes aynı şekilde etkilenmez işte. Sonuçta bu arkadaş böyle post açmaya sonuna kadar hakki varsa insanların da olumlu olumsuz yorum yapmaya sonuna kadar hakkı var
(1,265 puan) tarafından
Tamam.tatlimm.her.neysee.kotu postlarin.ardindan.mutluulgunu paylasmis.bu.uzatmsya gerkenyok
(851 puan) tarafından
Tamam canım :))
-Reklam-
0 oy
(11,210 puan) tarafından
Keşke gidebilseydim 1 sene olacak gitmedim ;(
tarafından
Bende 5. Senem ılk kez bayramda geldım :( Rabbım basımızdan eksık etmesın
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Benim kızım da tek ve ilk torun iki tarafın da. Daha kendi annemlere gitmedik ama baba tarafindan anca 150 lira geldi ki dedesi vermedi :D
tarafından
Baba tarafı cok verdı bızede :D ay ne bıleyım bızımkılerın elı acık :D dogum yapınca da cok takmıslardı bana :D
(2,067 puan) tarafından
Dedesi şimdiye kadar bir çöp almadı..doğunca taktiği ceyrekle kaldık
0 oy
(765 puan) tarafından
Ben kimseden almadım beklentimde yoktu açıkçası, ama ben aldım herkese mutlu etmek için küçük de olsa insanlari mutlulu görmek hoşuma gidiyor. Hayırlı olsun canım güle güle kullan babanın da kesisine Berket
tarafından
Bende beklemıyordum, valla cıkolata dısında kımseye hedıye de goturmedım :) Allah razı olsun canım sagolasın
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım. ❤️
tarafından
Sagol kuzum♥️
0 oy
tarafından

Bizimde ilk torun ilk Bayramı 2500 artık bir çeyrek bu gün böyle bitti yarına devam :)

tarafından
Ahahha bak bızden ıyısı de varmıssa masaAllah♥️
tarafından
Dayı sağ olsun :)
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Iyi bayramlar canım anca geldik oglum gec kaldi onu yatırıyorum simdi gule gule kulan 100 euro ve 450 de Tl de 20 aylik oglum topladi☺️☺️☺️ memleketde degiliz ailelerimiz sehir dışında canım
tarafından
Ahh bızım alaman dayım ve teyzem olsa 200 euro da onlardan alırdık :) Allah bereket versınnn, ıyı bayramlarr
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Ehehe biz 300 aldik:)))
tarafından
Emaaaaaan 300 bu devırde harclık sayılmasınnn
0 oy
tarafından
Bu platforma bu bayramın en sanslisi sen çıktın bacım güle güle kullan valla bizimde 2 tarafında ilk torunu ama 4 kişiden 500 anca topladık :)
tarafından
D.k merve dıyım de kımse tanımasınn :D bızde ıkı aılenın tek cocuguyuz ♥️ 500 az olmus bızım sırf dede 600 verdı :) ıyı bayramlar
tarafından
Gozdeeee deşifre ediyorsun beni eskiler anlar yenilerin gözler yaşlı :D dün aksamdogum günü kutladık 500 de ordan geldi bayram harçlığını 2ye böldüler valla bizimkiler cimri anam vermediler :)
0 oy
(1,321 puan) tarafından

Hay maşallah bizimde ailenin tek ve ilk torunu 500 anca topladık :) bize yok bişey 

tarafından
Bana da verdıler para baya :) ay yarın da teyzelere gıdıcez onlar da verıcekmısss :)
0 oy
(213 puan) tarafından
Güle güle kullan canım benimde iki kızım var 1.700 toplandı İkisine 

İcinden hayır yapicam inşallah rabbim arttırıyor Bereketini şükür 
tarafından
Allah kabul etsın kuzum, ıyı bayramlarrr♥️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun 3 çocukla 400 500 civarı topladık ama bizde torun çok 18 torun 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Güle güle kullan canım bir çeyrek alırsın artık