+3 oy
439 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Eşim.bana kurutma makinesi aldı 

Annem aradı duymamıştım geri döndüm sesim.

Haliyle mutlu geliyordu

Hal hatır sorma bitti dedimki anne işte bunları almış bana oh sana ne var dedi kapattı  telefonu 

Sonra eşim taki almış bana çok mutlu oldum annemi aradım taktım anne nasıl dedim 

Nasıl alıyor nasıl başarıyor 

Anlamıyorum ben sizi dedi. 

Paramız yok diye agliyonuz ya dedi borcumuz var diyonuz 

Anam dedi anne dedim çalmadık cirpmadik elhamdülillah mesaiye kalıyor alıyor dedim 

İsim.var dedj yüzüme kapattı amacı ney bir kaç sefer daha yaptı sonra geri aradı açtım bende dedim ki önemli bişey demeyeceksen isim.var artık sık aramak istemiyorum açmıyon zatrn dedim 

Hiç seslenmedi arama demek yani bende onun için parçalanıyor. Neden istemezku insan evladının bir güzel şeyi olmasını 

17 Cevaplar

+8 oy
önce (6,417 puan) tarafından

Görmemiş gibi her aldığını hemen arayıp bilgi veriyorsan ve sürekli borcumuz var paramız yok diye yakınıyorsan annenin tepkisi normal gına gelmiştir kadına da artık 

Peki kavga çıkmasın 

önce (27 puan) tarafından

Kavga çıkacak hiçbişey yokki bu kadar uzatmay da gerek yok

Şener Şen repliği ☺️

Uzatan ben değilim ki. Benim düşüncem böyle yazdım uzatan sizsiniz 

önce (27 puan) tarafından

Yazdıklarımızı art arda okursan sırf senin cevap yazmak için yazdığın ortada muhtemelen buna da bir çok cevap yazarsın şimdi ama ben okumayacağım baştan söyleyeyim ona göre yaz🤣 burada arkadaş yeni aldığı bişeylerin sevincini annesiyle paylaşmak istemiş ama annesinin işim var diye telefonu kapatmasından bahsetmiş onu kalkıp görgüsüzlükle yaftaladın biz de görgüsüzlükle alakası yok laf sokma dedik asıl siz bana laf sokmayın diye yazmışsın ben sana niye laf sokayım kendini bu kadar önemseme ve takıntı haline getirme

Aynen bacım haklısın sensin 👏👏👏

-Reklam-
+3 oy
önce (1,236 puan) tarafından

Yani surekli para yok falan diyip sonrada arayıp görgüsüzlük yaparsan kadnda bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye bunlamistir bence herşeyi hemen söyleme yoksa bir kıymetin kalmaz normal olarak 

Sanada gelirler birazdan linç etmeye gardını al 

önce (1,236 puan) tarafından

Gelsinler kız stres atarız 😂😂

+2 oy
önce (6 puan) tarafından

Off yapay zeka sıkıldım ha başlığa bak ya annem ne yapmaya çalışıyor yazdim ben sadece 

önce (369 puan) tarafından

Ben yapay zeka kendi kendine başlık yazınca silip kendi başlığımı yazıyorum ona inat😂

+2 oy
önce (6 puan) tarafından

Benimle çok tavırlı konuşmaya aramamaya yazmamaya arayınca açmama ya başladı 

+2 oy
önce (4,693 puan) tarafından

Yapay zekaya kızama bacım bizim diyceğimizi demiş annein zoeuna gidiyor tuhaf :) 

önce (6 puan) tarafından

Öylemi diyorsun kıskanıyor mu yani 

+2 oy
önce (4,636 puan) tarafından

Valla sana bisey diyim mi iyi veya kotu ailenle herseyi paylasma. Ben o hatayi ilk evlendigimde cok yaptim. Sonra en ufak seyde yorum yapma hesap sorma durumu olusuyo. Bi daha asla anlatmadim. Duysalar bile bi yerden, gecistirdim.

önce (6 puan) tarafından

Haklısın annem hemen yüzüme vurdu kaynanamla bu sıkıntı yaşadım anlatayım küçük şey büyüdü anneme anlattım çok bunaldım annem dediki haddini bildir burnumdan getir.onun

Sonra ben kaynanamla sorunumu çözdüm elhamdülillah

Annem aradığında dedimki anne 

Ben kaynanamla barıştım elhamdülillah annem iyi pek bı cekisiyodunuz dedi anne kızdıniz hani dedi 

önce (4,636 puan) tarafından

Malesef oyle. Sen en iyisi anlatma.

önce (6 puan) tarafından

Haklısın canım 

+2 oy
önce (674 puan) tarafından

Babanız ona böyle şeyler yapmadıysa kendi durumundan kıskanıyor olabilir

önce (6 puan) tarafından

Evet bak babam anneme hiç deger vermez

+2 oy
önce (2,212 puan) tarafından

Bazı anneler yapayım zekanın da dediği gibi kıskanç olabiliyor. Üzücü bir durum muhtemelen babanız annenize hiç eşi gibi davranmadı siz de her şeyi paylaşmayın anneniz bile olsa.

önce (6 puan) tarafından

Annemde babamdan kalır yanı yok neyse haklısınız paylaşmayacağım

+2 oy
önce (8,559 puan) tarafından

İnanırmısın bir kac gün önce telefon aldı eşim normal samsunglardan herkez küs şuan bana bide aple alsaydı kendilerini keseceklerdi galiba

önce (6 puan) tarafından

Ay ne olmuş sanki güle güle kullan canım 

önce (8,559 puan) tarafından

Evet resmen bana mesafe koydu annem kardeşlerim  hayırlınolsun bile demediler 

önce (6 puan) tarafından

Boşver canım sende koy 

+2 oy
önce (16,030 puan) tarafından

Annede olsa kıskanabilir. Sende gözüne sokar gibi gösterme bence. 

önce (6 puan) tarafından

Kız bişey göstermedim tek makinayı göstermedim hatta sadece sordu senjn güzel geliyor bende dedim ki he çok şükür anne eşim sürpriz yapmış ne var bunda

+2 oy
önce (19,369 puan) tarafından

Bazı anneler neden böyle hiç anlamıyorum kimsenin anneligini eleştirmek değil amacım ama bu dünyada kendimden çok sevdiğim tek insan evladım hayret ediyorum ama en iyisi mesafe 

+2 oy
önce (1,285 puan) tarafından

Aileye ne borcunu ne aldıklarını ne mutluluğunu nede kavganızı. Hiç birşeyi anlatmayın. Bugün eşinle kötü olursun yarın barışırsiniz ama bu sefer ailenin gözünde değersiz olursunuz. Heyecan mutluluk üzüntü herşeyi kendi halinizde yaşayın canım , nazar var Allah korusun nazar bile değebilir

+2 oy
önce (2,125 puan) tarafından

Acaba kendisine mi beklentisi var. Hani bı hediye bir eksiği olur veya ne bilim bir dışarı  kahveye çıkmak mi istiyor. Tepkisi sonuna kadar yanlış evet ama bazı annelerin beklentisi oluyor 

+2 oy
önce (2,715 puan) tarafından

İyi olsun kötü olsun demeyeceksin canım bırak bilmesinler herseyden haberleri olmasn bu en iyisi bak 

+2 oy
önce (571 puan) tarafından

Hiçbir şeyini anlatma canım üzülsen de mutlu olsan da bende herşeyimi ilk başlarda anlatiyordum şimdi ısıtıp ısıtıp laf sokuyorlar robot süpürge aldım iki gün sonra kendisi de aldı üstelik size gerekli değil dedi koltuk yıkama makinesi aldım bence alacam dedi ben neyi yapmaya çalışıyorsam kendisi de yapmaya çalışıyor ben yapamadığım zaman da laf sokuyor o yüzden akıllandım artık hiçbir şeyi anlatmıyorum hatta eskisi gibi sık aramiyorum dap

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Hiç ama hiç söylemem . Ne kavgamı ne aldığımı ne gittiğimi nede alacaklarımı. Kimsyede yorum yapma hakkı vermem. 

0 oy
önce (3,754 puan) tarafından

Kıskanıyor bence baban almadıysa hiç bak ben hiç bişeyi mi söylemem etmem anneme evine gelince görür yada kolumda görür sorar hiç mutlu olmaz hep asık surat bana der senin rahatın iyi ben annemin evinde yoksulluk cektim simdi de cekiyorum vs 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 247 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,956 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 517 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,774 göst.