0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
Kızlar bugün bir tanıdık işte boşanmıştı kadın dava açtı oğlunun velayeti aldı eltimde diyor ki boşanma davalarında erkek ne kadar kusurlu olursa olsun kız çocuğunu anne evlendikten sonra babaya veriyorlar istismarı önlemek için bende yok öyle bir şey falan dedim ama merak ettim gerçekten böyle saçma bir şey var mı baba şiddeti var yada maddesi alkolü ihaneti gibi gibi herşeyi var ama sırf olup olmayacağı birşeyden dolayı bu yapılıyor mu 

4 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Cinsiyet farketmeksizin boşanma durumunda 14 yaşına kadar çocukların annede kalma zorunluluğu vardır. Çocuk kendi isteğiyle babaya gitmek istemediği sürece annede kalabilir. Kız kardeşim avukat olduğu için bu konuda yorum yapabiliyorum 
(1,935 puan) tarafından
Anladım canım bende kimin eli güçlü ise ona veriliyor biliyordum öyle dedi ama çok saçma gelmişti
(1,628 puan) tarafından
Peki çocuk 4 yaşlarındaysa babayı isterse yine verirlermi merak ettim de soruyorm sonuçta reşit degl veya karar verebilecek bı yaşta degl ya
(12 puan) tarafından
Hayır, çocuğa genelde 12 yaşından sonra kiminle kalmak istediği soruluyor. 4 yaşındaki bir çocuğun annede kalma zorunluluğu vardır
(12 puan) tarafından
Hayır, anne kendi isteğiyle çocuğu istemezse babaya verilir. Onun dışında 14 yaşına kadar annede kalma zorunluluğu vardır
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Eltin saçmalamış 
(1,935 puan) tarafından
Demi olmayan bir şey için devlet niye öyle etsin
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim annem babam da boşandı 3 kızız annemizde kaldık :) 
0 oy
tarafından
Hiç alakası yakın akrabamın iki kızı vardı yeniden evlendi aynı devam ettiler hayatlarına 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 295 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 476 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 99 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,153 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...