0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Kizlar bebegim 6 haftalik ve ondan büyük ablasi aslinda cok sever öper koklar sarilir biraz sıkı sarilir ama cok sevdigini de söyler ama kizim zayifliyor yemek yemiyor ztn istahli biri degildi ama sanki suan dahada zayifliyor dünde annem acaba bebek icinmi böyle oluyor dedi hani icine mi atiyor ne yapiyor bilmiyorum bilen varsa akil versin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annende olsa lütfen çocuklarınız üzerinden kimsenin sizin canınızı sıkmasına izin vermeyin yok canım ya sana öyle geliyordur olabilir yani yemek istemeyebilir ilgilen vermeye çalış kimseye bakma
(342 puan) tarafından
Bilmiyorum ya kim görse cok zayiflamis diyor bende cok takintili bir insanim hic bu huyumu da sevmem ama gercektende kilo vermis cünkü eskiden darttigimda baskaydi simdi baska 1 1 bucuk kilo vermis
-Reklam-
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Buyuk kac yasinda. Kiskandigi icin olabilir benim buyuk 6 yasinda yemegini kendi yememeye vasladi tuvalete gitmemeye bazen altina kacirmaya basladi surekli bana sarilmak temas etmek istiodu bebegi emzirdikce oda gelip sirnasiodu diger mememe. 10 ay oldu alsimisti. Baya simdi kardesi tutunup ayaga kalkip siralio gezinio evin icinde baba mama dede falan  biseler dio falan suan yeniden basladi kiskanclik
(342 puan) tarafından
Benim en büyügü 7 onda sorun yok o cokkk sever ortanca 4 yasinda oda 1, 1bucuk kilo vermis ztn cocuklarim cok istahsizlar bide böyle olunca bilemedim kislanclik hissetmiyorum cünkü severde yani aglamaz bisi etmez elimize alinca bisi demez hatta bebek aglayinca anne bebege süt ver aglamasin diyor
0 oy
tarafından
Kıskanıyor mu ? 
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Kardeşim doğduğunda ben 5.sınıfa gidiyordum. Inan ben bile kıskandım zaman zaman. Sonra alışıyorsun tabii. Ilk çocuk kaç yaşında olursa olsun illa kıskanıyor.  Kıskanmıyor diyene inanmıyorum ben. Sözle söylemese bile davranışlarıyla belli eder. Belki de kızının iştahının kapanmasının sebebi de bu. Belli edemiyor bu şekilde ortaya çıkıyor bence. Onunla ilgilen mesela bebeğinin ihtiyacını giderirken onun yardımcı olmasını iste,sevdiği bir şey al kardeşin sana hediye almış de. Daha fazla ilgilen yani.
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Benim de oğlum öyle görsen üzülüyorum resmen çöp gibi oldu bacakları falan doktorada gittim mama içti ama bi faydası yok pedagog a gitmek istiyorum nasipse bakalım birde ballı süt e alıştırmak istiyorum alışırsa eğer 
(342 puan) tarafından
Ballı süt derken sütün içine normal tatlı kaşığı balmı? Onu 1 senedir yapıyorum çünkü ama kilo almıyor?
(1,881 puan) tarafından
Ben sabah akşam ballı süt içsem mesela alırım belki oğlumda da ise yarar hergun 5 adet de ceviz yedirmeye çalışın
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Alttaki yoruma bir güldüm kusura bakmasın arkadaş da anneniz dışardan göz olarak yorum yapabilir bunda kötü niyet yok diye düşünüyorum tabi dönem dönem kıskançlık olabilir ben kardeşim doğmuş biberona dönmüşüm mesala Alt kaçırma iştahsızlık kendini kusturma Tirnak yeme vs bunlar olabilir biraz daha izleyin ama kesinlikle kardeşin yedi bak sen ablasin falan gibi misyonlar yüklemeyin çocuğunuza oda cocuk çünkü size ihtiyacı var demek istediğim yavrunuzu izleyin güzelce olmazsa bir doktora götürün zaten psikolojik ise yönlendirir...
(342 puan) tarafından
Tırnak yeme var bizimkimde baya oldu ama hamilelikte falan mı ne başladı çok oldu hatırlamıyorum gece hala bez takıyor gündüz tek lavaboya gidiyor iştahı hep kapalı çok az yer hep süt ister

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 405 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 boys mommy (2,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 346 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
9 cevap 705 göst.

407,025 soru

12,216,164 cevap

36,806 kullanıcı

...