0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar unutamasgm ailevi bir olay oldu eskiden surekli o aklima geloyor dayanamiyorum agliyorum saatlerce babam annemi dövmuatu annemin o hali hic gitmiyor gozumun onunden bu olay cok eskiden oldu ama benim aklimdan simdi hic cikmyor herkes sütün kesilir aglama diyor artk ama aklmdan cikmyor ne yapmam lazim gercekten sütm kesilir mi aglyorum diye

9 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Tabiki kesilir bende yeni doğum yaptım 5 günlük cidden aklıma saçma şeyler geliyor ama ağlayıp düşünmemeye çalışıyorum 
tarafından
Ya hep içimde kalan bir konuydu surekli aklmdaydi ama dogumdan sonra hic cikmyor aklimdan surekli dusunup dusunup aglyorum
(6,437 puan) tarafından
Ağlama canım dua dinle bebeğinle öp koklaş düzelirsin
-Reklam-
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Bebeginle ilgilen şekerli şerbetler iç sevdiğim şeyleri ye. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bebeğin uyufugunda sende uyu dinlen hemen. 
0 oy
(8,403 puan) tarafından

Ya çok üzüldüm unutmaya calis yani aklına getirme benim babamda benim gözü önümde annemi dovmustu hala unutmadim ama hatirlamayada çalışmıyorum sende öyle yap :(

0 oy
tarafından
O olay sizde travma olmuş ve lohusa döneminizde hortlamış. Bence düşünmemeye çalışmayın bizzat yüzleşin. O anda nne hissettiğinizi düşünün mesela suçlu mu hissettiniz, çaresiz mi. Her ne hissettiyseniz bununla yüzleşin. Kendinizi affedin 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Ben de lohusayken çok ağladım mutsuz hissettigim zamanlar cok oldu kafama bazı şeyleri çok taktım ama sütüm kesilmedi... Allahın izniyle sen bebeğine mama vermeden sürekli emzirirsen sütün azalmaz memeler arz talebe göre çalışır ne kadar cok emerse o kadar üretir o yuzden sen sadece emzir ne olursa olsun hep emzir. .. İnşallah bu günler de geçecek zaman ver kendine, fırsatın oldukca bebeğini al bir yürüyüşe çık iyi gelecek 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Bunun için beyne format atan nöral terapiler var o travmayi unutmuyorsunuz ama caninizi yakan hissi unutuyorsunuz.Bunu arastirip deneseniz mi acaba?
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kesilebilir canım bı dizi aç müzik aç kafan dağılsın yaşadığın ck normal bunu da unutma geçecek 
0 oy
(600 puan) tarafından
Kuran açıp dinleyin . Komik videolar seyredin . Boş kalmamaya çalışın . Telefonla sevdiğiniz biri ile sohbet edin ve sohbet içeriğiniz iç karartıcı şeyler olmasın . Hep bebeğiniz, eşiniz ile ilerisi için güzel planlar yapın mutlu olun . 
0 oy
(5,203 puan) tarafından
Sakın o olayı düşünmemeye çalış, üzücü ama geçmiş gitmiş , süt çok üzülünce çekiliyor gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 648 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 826 göst.
28 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 832 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde LEMAN339 (210 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,988 cevap

43,619 kullanıcı

Kategoriler

...