0 oy
776 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Biz evlendik evleneli ailemin hem maddi hem manevi desteği çok evlendiğimiz zaman olsun, en kötü zamanınızda hep onlar vardı eşimin babası ortadan kayboluyor sonra işler.düzene girince hayatımıza giriyor sonradan para desteği yapmaya başladı tamam sağolsun ama eşime yazdığı mesajı gördüm gizli baktım sanki benim ailem vermiyormuş gibi ki mecbur değil kimse oda değil uyanık ol oğlum ne demek ya !! 

Benim aileme karşı uyanık olmasını istiyor çok sinirliyim sizce eşime bunu söylemeli miyim gördüm okudum diye resmen oğlum onları kullan der gibi yazmış zaten benim ailem 2 çocuğuma da ihtiyaçlarını alır alıyorda bu kayınpeder benim canımı sıkmaya başladı az kaldı patlıycam!!!! Siz olsanız ne yapardınız?

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onlar bunu yaparken iki taraf yani senin eşin ne yapıyor evde yatıp tvmi izliyor 
-Reklam-
0 oy
(52,873 puan) tarafından
ailem para verince göstermez yardiminida istemezdim gorsunler
0 oy
(1,543 puan) tarafından
İki taraftanda destek almadan ilerlerseniz böyle şeyler duymazsınız 
0 oy
tarafından
Kabul etmeyin parasını. Kendi veriyor diye böyle yapıyor. Siz para alıyorsunuz akıl da veriyor yanında. Çok ayıp uyanık ol ne demek.
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Böyle diyip para verenin parasını da istemem yani veriyorsun oğluna torununa zorunda değilsin zaten ama verdiğini de böyle göze sokmak nedir ?? Ailesi versin çift maaş falan ailemin parasından ona ne .. eşim baksın benim ailem de vermek zorunda mi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 233 göst.
0 oy
13 cevap 608 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.
0 oy
19 cevap 776 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demir1819 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler