Ne yapacağımı bilmiyorum bir oğlum var ve hamileyim. Eşim ailesiyle köyde yaşıyodu bende 20 yaşında düşünüp taşınmadan hevesle seviyorum ölüyorum diyerek gözümü karartıp evlendim . Evliliğimin ilk 1 yılı zehir zemberek geçti kaynanamda çok eziyet çektim aynı evde yaşadık etmediği laf söz pislik kalmadı . Oğlum 3 aylikken eşimle kanlı bıçaklı kavga edip baba evine döndüm boşanma davası açtım bir süre ayrı kaldıktan sonra barıştık. Ben dönmedim ama köye tekrar babam vefat etti anneme baktım yatalaktı neyse 7 ay sürecten sonra annemde vefat etti ve ailemin evi bana miras olarak kaldı merkezde 2+1 gayet güzel yerde bir ev . Ama eşim köyden vazgeçmiyor, ev yapmak istiyor. Beş kuruş para yok ama sözde yapacak işte . Ev yapana kadar köyde durmami istiyo ama cehennemde duruyor gibi hissediyorum. 2_3 gün bile yıllarca geliyor bana . Ailesi o kadar bunaltıyor o kadar çok boğuyor ki beni . Her şeye ama herşeye konuşup karışıyorlar. Eşim azarlasada sustursada huylu huyundan vazgeçmez hesabı koskoca insanlar değişmez tabi . Rezil bir ailesi var . Evim varken köyde ailesinin kahrını çekmek bana delilik geliyor . Ayrıca köy dediğim köyden uzakta bir yer etrafta bir insan bile yok iki konuşup kafa dağıtacak. Eşim asla köyden vazgeçmiyor bende gitmek istemiyorum ama zorluyo resmen . Evimde durunca burnumdan getiriyor konusmuyo küsüyor istiyor ki köyde duruyum . Banyo tuvalete bile çekinerek giriyorum rahat edemiyorum, kaynanam kırdığım yumurtaya kadar karışıyor. Kendi istedigi olmayınca burnumdan getiren eşime karşı ne yapmalıyım. Bir işe girip çalış düzenimiz olsun hazır ev var dediğimde konuyu kapatıyor .