Kızlar ben 22 yasında evlendim. Belki cok erken evlendim belki cahilim bununda farkındayım ama insanların dedikleri cidden zoruma gidiyor şuan 23 yasındayım ben anne olmayı çok istemiştim ve Allah'a şükür 6 haftalık hamileyim. Ama insanların şu sözleri söylemeleri üzüyor sen daha cahilsin bebegine bile bakamazsın bebegini unutursun gögüslerin küçük emziremezsin bebegini besleyemezsin. Benim muhabbet kuşum var. Komşum bile diyor bebek kuşa benzemez falan diye. Cidden şuan kötüyüm karnıma agrılar giriyor ara ara üzüntüden olduğunu biliyorum anneler soruyorum size insan evladına canına cigerine bakmaz mı cahil bile olsa o canından kanından bi parçaya bakmaz mı nolur söyleyin
Off sacmalamayin deseydin.
Boş boğazlar Takılma onlara ya
Ben 80 yaşımda anne oldumsa sende olursun tatlım takılma
Aman insanların ağzı hep boş konuşuyor nedense o dillerini bir tutamıyorlar, takma canım onlar analarının karnından tecrübeli mi doğmuş? Sen böyle yaparsan daha çok yıpranırsın, kulaklarını kapat herkes işine baksın
Ayyyy fikirsiz varlıklar ya. Bak beni germesinler çokta güzel bakarsın ben de 23 yaşındayım ve iki kızım var neden bakamayasın takma kafana. Ağzı olan konuşur
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gerçekten çok mutlu oldum iyiki varsınız Güzel anneler destek oldugunuz için fazla yazan olduğu için burdan teşekkür ettim hepinize
Canım sen takma o diyenleri ağzı olan boş boş konuşuyor anne olmak için yaşında küçük değil ayrıca ben 19yaşında anne oldum çok da güzel baktım bebeğime benim de göğüslerim çok küçüktü ama nasıl sütüm olurdu insanlar iç karartmayı sever siz ananızın karnında öğrendiniz çocuk büyütmeyi de onlara sitres yapma bak haftan daha çok küçük Allah korusun bebeğine bişey olur sıkıntıdan sen çok iyi bir anne olacaksın kendine güven ve hamileliğinin tadını çıkartmaya bak
1,507,561 soru
24,607,822 cevap
363,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın