0 oy
705 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,559 puan) tarafından
Babamlar bizde üç gündür, eşim bu akşam sohbete gidiyorum dedi gitti. İki aylık misafir olsa neyse gidilir ama iki üç günlük misafir varken gidilir mi? Bende kaynanam görümcem bana geldiğinde komşuya oturmaya giderim. Bu mu doğru olan? Bide anlatıyorum benim aklım var bana anlatmana gerek yok diyor. Sana gitme demiyorum dedim ama bu doğru değil dedim. Geçen gün de babasını eleştiriyordu misafir vaken dışarı çıkar diyordu ne farkı kaldı şimdi bu adamın babasından   

12 Cevaplar

+1 oy
(684 puan) tarafından
Babana teklif etmeden mi gitti ? Asıl konu bu eğer kocanın belli bir düzeni varsa baban da teklif edip baban gitmediyse eşinde bı suç bulamıyorum 
(2,559 puan) tarafından
Babama teklif etti. Sohbet tarihleri bellidir ama gitmediği de olur. Misafirim var deyip gitmeyebilirdi
(684 puan) tarafından
Demekki gitmek istemiş yabi bazi şeyleri abartmamak lazım sonuçta baban kaç gündür sizde insanlar doğal hayatının düzenini bozmak zorunda değiller
(2,559 puan) tarafından
Ben kaynanam varken komşuya gitsem yakışık kalır mı
(684 puan) tarafından
Kaynanan da eğer size geleli 2-3 günü geciyorsa önemli bir işin varsa yada devamlı komşuyla haftanın 1 günü bir işin varsa gidebilirsin niye gidemiceksin büyütmeyin gözünüzde bu kadar su kaynana kayınpeder lafını sen bir gün iki gün hayatının doğal akışını bozabilirsin onlar geldi diye tüm hayatını değiştirmek zorunda değilsin
(2,559 puan) tarafından
Benim yetiştirilme şeklime göre üç günlük misafir bırakılıp gidilmez bana hiç normal gelmiyor. Acil birşey olur elbette gidilir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gitsin ne olacakki. Birde 3 gün oldu diyorsun.
+1 oy
(684 puan) tarafından
Belki ben yokken rahat ederler diye çıkmış olabilir gitsin bişey olmaz canım herşeyi kafaya takmamak gerek benimkide aynı 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Dini sohbet mi
(2,559 puan) tarafından
Evet dini sohbet
(1,760 puan) tarafından
Yani babamlar sizde kaliyor zaten sohbet ediyordur onlarla adam bir iki saat sohbete gidebilir 24 saat onlarla oturmamali
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Bütün erkekler böyle 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Daha önce planlanmış birsey miydi, ? Bizim de kardeşim ile eniştem geldi biz ayrı çıktık bayramlaşmaya gittik onlar evdeydi, bayram yani onlar kimseyi tanımıyor biz gidip geliyorduk. Eşinin tepki gösterdiğini düşünüyorsan o ayrı. Yoksa gitsin fazla büyütme sonuçta akşam geldi değil mi, 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Aman bisey olmaz nolcak izin aldıysa babandan
(2,559 puan) tarafından
Ben kaynanam varken komşuya oturmaya gitsem ayıp olmaz mı yani
(5,233 puan) tarafından
Ya işte bize ters ama onlar erkek dusunemiyor beyin yok
(2,559 puan) tarafından
Öyle bir dünya yok onun annesi ablası gelsin ben de kafama göre hareket edicem
(5,233 puan) tarafından
Aynısını yap bakalım anliycakmi
0 oy
(146 puan) tarafından
Canim yanlis anlama da bu kadar sorun edecek bir şey görmüyorum ben yani 3 gün olmuş bı akşam gelip geldiği gün gitse neyse tabiki eşinin gidiş tavrında önemli babana baba benim gitmem gerekiyor diyip çıktıysa çok daha doğru olur ama demediyse bile sorun değil bence  hayır birde gittiği yeri de biliyorsun keyfi arkadaslariyla vs çıkmıyor ki ayrıca gitmesi ailenle vakit geçirmen açısından da daha iyi baban eşinle degil seninle sohbet etmeyi vakit geçirmeyi daha çok ister bence 
(2,559 puan) tarafından
Ben kaynanam varken komşuya gitsem hoş olur mu
(146 puan) tarafından
Eğer 3 gün kalıyorsa sende gidebilirsin bence ben önceden söz vermistim vs diyip gidersin ne var ki bunda
0 oy
tarafından
Babam yatılı gelmiş sonuçta oturmaya gelmemiş. Bence gayet normal. Ha bir iki saatliğine oturmaya gelmiş olsaydı da eşin gitmiş olsaydı ayıp olurdu ama 3 gün kalmış yani bence hiç sıkıntı edecek bişey yok
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Günü birlik gelmiş olsalar haklısın ama 3 gün olmuş artık kocanında bir düzeni var.  Ailen gidene kadar programlarını erteleyecek hali yok. Babana da teklif ettiyse tamamdır yani bir sorun göremedim ben. 
0 oy
(18,352 puan) tarafından
Normalde ailene soğuk değilse mesele haline getirme bunu. Ha kayınvalidenler de sizdeyken sen hayatının normal akışını bozma mesela kayinvalidenler dinlenmeye çekildiğinde bor komşuna kahve içmeye git veya komşun gelecekse onlar var deyip erteleme hayatının normal akışının bozdurma yani 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Amaaaan her şeyde bi kılçık aramak doğru değil,gitsin

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 757 göst.
0 oy
9 cevap 447 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 268 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,366 cevap

41,257 kullanıcı

Kategoriler

...