0 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde (1,816 puan) tarafından
Kızlar 37+2 haftalık oldum çok şükür her şey iyi hiç bir sorunum yok dr normal doğum yapabilirsin dedi ama ben ısrar etmiyorum sen hangisini istiyorsan onu yaparım dedi ve ben sezeryan istedim bazıları sezeryane öcü gibi bakıyor ama kimse benim kalben ne yaşasıgımı bilemez daha önce 4 kaybım oldu allah kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerimi 6 aylıkken kaybetmiştim ve erken doğum yapmıştım yani ikisi 1 kilo bile deyilken çok acı çekmiştim doğumda şuan şükür bebeyim tamamen gelişti ve onalr küçük o kadar acı çektim bu gününü tamamlamış bi bebek geberir dirilirim herhaalde doktor haftaya gel son muayne olucak dedi tahlil yapıcaz ona göre ya haftaya ya bi sonraki hafta doğumun olur dedi Sizden tek isteğim bana dua etmeniz bu sefer olsun bebeyimi sağlıkla alıyım kucagıma 

Ve bi sorum olucak k.bakmayın lütfen uzun oldu bebeyim yapı açısından 1 hafta önde gidiyor yani 38+2 gözüküyo 3.222 gr ve 50 cm iyi deyilmi 

24 Cevaplar

0 oy
(2,102 puan) tarafından
Rabbim sağ salim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bebisini inşallah kuzum. 
(1,816 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok iyi ben normal dogum yapan biriyim ama normal dogum cok kotu bir sey sezeryan daha iyidir ben dogumdan sonra cok kotu oldum sezeryanda cocugu gec getiriyorlarmus ne oneni var zaten 9 ay bir bagla baglisiniz bence gereksiz abarti sutun gec geliyormus benim erken geldi de ne oldu cocuk emmedi onemli olan saglam ve saglikli dogmasi  yani normal olsun sezeryan olsun farkeymiyor cocuk ve sen saglikli ol yeter ben normal dogum yaptim bir hafta yerimden kalkamadim hep ertesi gunu kalkiliyor deniyor yok oyle bir sey bu tarz seyler kisiden kisiye degisir
(1,816 puan) tarafından
Evet canım çok doğru yazmışsın çok teşekürler
0 oy
tarafından
İyi canım kilosu boyu .

36 da doğum ettm bende 35 de suyum gelmsiti 3 kilo 45 cm doğmuştu düşün kilosu 2650 ye düştü sonra 

Normal doğum şansın varsa zaten yaparsn bu kdr güçlü şekilde ayakta dursuysan bence ❤️ 
(1,816 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsun canım ama yapabilecegimi hiç sanmıyorum
tarafından
Ayy bende öyle diyodum ama doğurdum :)) eşime ebelere dedim ama malesef doğum sancim vardı almadılar sezeryane :))
(1,816 puan) tarafından
Belki ben daha önce yaşadıgımdan dolayıdır canım ayriyettn sadece yaşamış olduklarım değil yani aniden suyum gelse sancım gelse alavak kimse yok o dakikada eşim gece 12.1 e kadar çalışıyor ambulansı arasam sokak çok dar geçemez bile
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Maşallah canım benim inşallah hayırlısıyla kavuşursun evladına ❤❤
(1,816 puan) tarafından
Çok saol canım allah razı olsun ❤❤
(5,331 puan) tarafından
Kimseyi takma. Doğumuna laf ederler, sütüne laf ederler kullandığın beze laf ederler yediğine içtiğine kilona her şeyine... O yüzden takma. Baktın ki olmuyor. Lüzumsuzsa söndür;) tersle gerekirse. Ne çektiğini bi sen bilirsin. Dualarım seninle inşallah sende bu duyguyu tadarsın. Rabbim ömrünü hayırlı, uzun,  sağlıklı,  mutlu nasip etsin inşallah bebişin ❤
(1,816 puan) tarafından
Çok soal canım iyi ki varsın ❤çok iyi geldi yorumun öyle yaparım:D inşallah canım allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,461 göst.
22 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Nurtylan (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,327 göst.
7 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,266 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,300 soru

12,181,691 cevap

36,681 kullanıcı

...