0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (7,773 puan) tarafından

9 buçuk aylık oğlum beyaz tonlarında kaka yapıyor Dr a götürdüm kan ,idrar ,kaka testi hepsi tertemiz sadece demir biraz düşük ilaç kullanıyoruz ona rağmen hala beyaza yakın yapıyor ayın 10 una dra gidicem ama neden hala böyle yapıyor anlamıyorum başına gelen varmı yada bir tahminde bulunabilecek biri çok canım sıkılıyor artık bu duruma ;)

9 Cevaplar

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Başka bi yere götür canım bekleme ben ciddi bi sorun diye biliyorum bu durumu 
(7,773 puan) tarafından
Kuuzm götürsem ordada aynı şeyi yapmıyorlar mi tahlil filan başka bişey yapiyorlarmi acaba
(4,223 puan) tarafından
Hangi kan testlerini yaptılar canım karaciğer safra kesesine bakıldı mı beslenmesi nasıl bebeğin
(7,773 puan) tarafından
Beslenmesi çok iyi ama kilo almıyor 7 buçuk kiloda kaldı safrayı bilmiyorum ama karaciğer enzimleri ne filan bakıldı normal çıkıyor
(4,223 puan) tarafından
Safra asitlerine de bakılır belki canım ultrason da gerekebilir belki mutlaka uzman doktora git yada direk çocuk doktorunun olduğu acile git
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
 gastroenterolojiye götür 
(7,773 puan) tarafından
O ne yapıyor cnm bilmediğim için soruyorum
(666 puan) tarafından
Daha detaylı inceler canım ordaki doktorlar çok iyi çok ilgileniyorlar
(7,773 puan) tarafından
Cnm baktimda çocuk Dr un yönlendirmesi lazımmış sıra alınmıyor
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Kizlaaaaaarrrrrrrrrrrrr 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Karaciğerde sorun varsa beya kaka oluyormuş canım sen fakülteye götür iyice baksınlar seni korkutmak istemem ciddi birsey diye yazıyor hep nette
(7,773 puan) tarafından
Evet kuzum çok fazla şey yazıyor iyice korkmaya başladım ama kan aldılar AST ve ALT temiz çıktı
(2,467 puan) tarafından
Bilemedim canım inş birsey yoktur yinede ihmal etme tekrar götür herşey temizse neden beyaz oluyo ki kakası bence bulamadılar sorunu
(7,773 puan) tarafından
Safraya bakmadılar cnm daha neyi bekliyorlar bakmak için anlamıyorum
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Beyaz kaka enfeksiyon belirtisidir tahlillerde çıkmadı mı 
(14,164 puan) tarafından
Sen çocuk doktoruna git kayıt açsın sonra vakit kaybetmeden gastroentrolojiye git bence beyaz kaka ciddi bir şey oğlum 3 kez yaptı peşinden nöbet geçirdi ve epilepsi teşhisi konuldu epilepsisi enfeksiyona bağlı oluşmuş doktor öyle dedi
(7,773 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun cnm bnm allhaım yaşatmasın birdaha nasıl geçirdi peki cnm nöbet belirtileri neler
(14,164 puan) tarafından
Amin inşallah nöbet geçirdiği belli oluyor oğlumun kendini çok kasıyor bilinci kapanıyor dünyayla iletişimi kesiyor ellerini yumruk yapıp sıkıyor çenesi kitleniyor vücudu kesinlikle savunmasız kalıyor
(7,773 puan) tarafından
Allhaım birdaha yaşatmasın kuşum çok geçmiş olsun
(14,164 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Ast alt değerlerine bakıldı mı?kaşıntısı var mı?
tarafından
Oyalamanma tahlller temiz diye durma yerinde mutlaka gastroenteroloji bölümü görsün normal polinik anlamaz kuru kuru tahlil alır oyalar insanı
(7,773 puan) tarafından
Bakıldı cnm temiz cnm onlar kaşıntı şöyle vücudunda biseyler çıktı sivilce gibi onlar kaşınıyor
O bölüme çocuk Dr u açması lazımmış alınmıyor sıra
tarafından
Doğrudur bak bizim ast alt değerlerine epey yüksek çok şükür ggt agt vs, normal bizimde bazen grimsi oluyor dışkımız bazen kanlı diğer tahlilllerimiz tertemiz büyümede var karaciğerinde oğlumun çoçuk dr fakülte sevk ettti yeşil alan açtı Allah şifa versin inşallah ama mutlaka aksatma
(7,773 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm teşekkürler ❤️❤️
0 oy
tarafından
Başka doktora götür sen onu 
(7,773 puan) tarafından
Götürdüm cnm iki üç tane ama hepsi kan alıyor başka bişey yapmıyorlar
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Benim bildiğim karaciğer sorunundan kaynaklı beyaz kaka. Hatta bir kadın post açmıştı bebeği hastanede yatmıştı 
(7,773 puan) tarafından
Tahliler temiz çıkıyor cnm ya
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy