2 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri eleştiri içerisindeyim. Ufak bir tartışmada eşim hemen hemen her konuda mantıklı doğru haklı olduğunu söyler. Benimse hiç öyle bir derdim olmadı. Bende hatalı yanlış olabilir eşimde. Ama o bunu asla kabul etmiyor. Ve üzerime çok söylemiyor bir duymuyorum iki kulak ardı ediyorum ama üç sabrediyorum ama bir yerde yeter diyorum. Yeter dediğim yerde sesimi yükseltüyorum ve eşimde hemen iletişimi keser asla iletişim kurmaz. Önceden dayanamıyordum ama artık yeter diyorum. Geçen gün 7.30 da yemek hazır olsun dedi tamam dedim kendimi ona göre ayarladım. Neyse annesi ve kız kardeşi bayram görmeye geldiler bende onlarla uğraşır yemeğimi ihmal eder hamur ederim diye onlar gittikten sonra makarnayı döktüm suya. Eşim hemen tabakları felan koydu hadi getir yiyelim artık görüyor henüz yeni döktüğümüz bende 10 dk bekle hemen hazır olur dedim. Annenler buradayken ilgilenmem hamur olur diye dökmedim dedim. Ondan sonra eşim başladı koca karı nasihatleri vermeye beni eleştirip yargılamaya. Bende önce biraz göz ardı et bazı şeyleri her zaman böyle yapmıyorum sonuçta bazı şeylerin sebebinin olduğunu bil beni yargılama dedim. Neyse beyimiz sinirlendi ve haksız olduğunu kabul et deyince bende bıktım artık şu haklı haksız doğru yanlış demenden yeter artık dedim. Ve beyimiz küstü. 2 gündür doğru düzgün iletişim kurmuyor. Odaya girip kapanıyor gecenin bir yarısı uyuyor. Bu arada anne ve babası boşanma aşamasımdalar çok üzerine gitmek istemiyorum zaten annesini kafasına takıyor. Ama bende sıkıldım artış bu ergen tavırlardan. Sizce bir süre ailevi sorunları var diye bazı şeyleri göz ardı edip kendi haline bırakmam iyi olur mu