0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
32 aylık bugün 3 gündür eğitim veriyorum ilk iki gün altına yaptı hiç klozete yapmadi sadece bir defa kaka yaptı kolzete bugün 3. Gün dün akşamdan beri çişini tutmayı öğrendi çişini geldiğin farkında cisim geldi anne diyor tuvalete gidiyoruz ama asla yapmıyor uzun saat sıkıyor kendini artık ara ara akıtıp hepsinin tam yapmadan böyle 10 dj da bir çişim var diyot ama yapmıyor:(( ve şuan 3 saattir çişini tutuyor ve asla çiş yapmıyor kendini sıkıyor eli orda sallanıp duruyor hadi annecim gidelim diyorum yok asla yapmıyor karnı falan da şişmiş korkuyorum birşey olacak diye ağlayıp duruyor çünkü çiş sıkışıyor rahatsız oluyor bez bağlıyım mi ona yapcan mı dedim tamam dedi ama ona da yapmıyor çok endişe etmeye başladım birşey olacak diye başına gelen var mı Allah rızası için ne yapmam lazım nerde hata yaptım:(((

3 Cevaplar

0 oy
(1,539 puan) tarafından
Su çocukları tuvalet eğitimi konusunda zorlamayin hem size hem onlara yazık gec olsun hazır olsun demekki hazır değil korkuları var 
(789 puan) tarafından
Ya herkes büyüdü yapması lazım diyor ondan küçükler yapyor böyle olacağını bilseydim beklerdik çocuğum mahvoldu ,,:((
-Reklam-
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Suyu aç canım belki daha kolay yapar 
(789 puan) tarafından
Cocik klozeti aldım diğerine zaten hiç yapmak istemiyor korkuyor
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım tuvalette suyla oyun oynasanız işte ne bileyim tuvalet şarkıları oluyor çocuklar için onları açsan işte hadi çişimizi annesinin yanına gönderelim işte kakamızı arkadaşlarının yanına gönderelim diye böyle eğlenceli hale getirsen oyuncaklar falan versen hani koysan daha belki kolay olur
(789 puan) tarafından
Denedim canım her yolu ödül veriyoum video acıyorum yok acaba beklenti içine girdim diye mi korktu ne yaptı ben nerden yanlış yaptım offf :(

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 560 göst.
0 oy
11 cevap 394 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde damlanurr (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 258 göst.
0 oy
31 cevap 887 göst.

403,441 soru

12,086,477 cevap