0 oy
832 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar eşim telefon şifresini vermiyordu bana iki gün önce acarken gördüm şifresini ama bakmaya korkuyorum ya bişeyler görürsem aldatiyosa beni ne yapmalıyım sizce kızlar fikir verirmisiniz

13 Cevaplar

+2 oy
(4,215 puan) tarafından
Eğer görünce bosanip kapiya koymicaksan hiç bakma derim ne sinirlenir bozulur ne kendine saygısızlık etmiş olursun bide öğrenip adamla kavga edip iki gün sonra unutacaksan adama yol acarsin gözünün önünde yapar diyim ben sana
(8,780 puan) tarafından
Aynen öyle
(15 puan) tarafından
Yok bu kez gemiler yanar sabrım kalmadı artık iki kez affettim
(4,215 puan) tarafından
Oho bacim iki kere afetmen hata ayrica şifresini saklayan adama zaten güven olmaz
(2,217 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın cahillik mutluluk getirir derler yapacak bir şeyin yoksa hiç bakma
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
İllaki acicaksin canim kirkunun ecele faydasi yok ya hic bakma yada varsa birsey yuzles ona gore yol cizersin 
0 oy
tarafından
Eğer ters bisey görürsen boşanacak misin yada hata deyip affedecek misin
(15 puan) tarafından
İki kez yakaladım yalvardı bida yapmıycam etmiycem diye affettim bu kez görursem agır olur 2 aylik bebegim var birde
tarafından
Anlaşıldı bosanmayacaksin eğer bosanmayacaksan seviyorum affedecegim diyorsan annenin evine gidip 2 3 gün sonra doneceksen hiç bakma sadece kendine zarar verirsin ama kesin boşanırim tum gemileri yaktim asla geri donusu olmaz diyorsan o zaman bak
0 oy
(5,397 puan) tarafından

:angel: hayret birsey niye korkuyorsun,al içini dışına çıkart için rahat etsin. Belli ki rahat değilsin 

(7,101 puan) tarafından
Udydydyydyd
(5,397 puan) tarafından
=D =D ayy bi de kocası 2 kez aldatmış daha önce ondan korkuyor demekki. Allah herkesin evine huzur mutluluk versin ne diyim
(7,101 puan) tarafından
Amin balım . Hep diyorum . Bilmemek işinize yariyorsa bilmeyin . Bilip de bosamayacaksan bilme görme duyma en azından olan sana olmaz
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bakmayınca olan değişecek mi hayır sürekli kontrol et baktığını belli etme 

Tabiki bişeyler bulursan sürekli kontrol et 

Bişey yok baktın sürekli bakmaya devam edersen yokken paranoya ya dönüşür. Bu sefer 
(15 puan) tarafından
Görürsem bisey biraz bekleyimi biriktiriyim telefonuma atıyım demi
(1,018 puan) tarafından
Tabiki görürsen direk ss al o silerse sende delil olsun
0 oy
tarafından
Eğer gördüklerin seni üzecek ve boşanmayacaksan bakma bsover ama boşanacaksan bak
0 oy
(241 puan) tarafından
Benimkide sakliyo benden benimki sayiyla ayarlamış şifreleri seninki desenmiydi
(15 puan) tarafından
Benimkide sayı yapmış
(241 puan) tarafından
Neydi sizin kaç yapmış
(15 puan) tarafından
Annesinin babasının yaşlarını yapmış
(241 puan) tarafından
Vay bee valla ne desem bilemedim
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bir adam şifresini karısından sakliyorsa biseyler karsitiriyordur zaten görüp harekete geçmeyeceksen bakma
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Adam iki kere aldatmış zaten sende affetmişsin daha niye kurcalıyon ki yine yapsa yine birşey değişmeyecek kendi kendine sinir Olcan emin ol eşinin şeyinde bile olmicak 
0 oy
tarafından
Yani şifre koyması bu güne kadar nasıl sorun olmadı 
0 oy
(782 puan) tarafından

Daha evlenmeden şifresini biliyordum o da benimkini. Evlendik parmak izimi de kaydettim onunda haberi var :D

0 oy
(390 puan) tarafından
Gördüğün zaman ki tepkine bağlı korktuğun şeyle karşı karşıya kaldığın zaman kabullenip susacak sın hiç bakma derim çünkü bir kere gördün mü dahada çıkmaz aklından fikrinden yiiyp bitirir sin kendini ama yok kabul etmem asla bana yapamaz edemez diyorsan anında boşarım diyorsan durduğun kabahat bak hemen ve bas tekmeyi 
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Evli erkeğin de kadının da şifresi gizli olamaz bana göre gizliyse vardır Bi seyleri

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 2,389 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
0 oy
54 cevap 2,955 göst.

Kategoriler

1,492,739 soru