2017den beri çıkıyoruz... 3 ay normal ilişkimiz oldu sonra her şey berbat ben çocuk aklındaydım sanki ben analatacam oda anlayacak gibu ümit etdim galiba ,eşim hep kadınlarla çok içli dışlınoldu hep böyleydi ... Şimdi eskiye dönmeyeyim çok ,ama bugünku konuşmamızı anlatayım ... İş yerunde benim yaşımda kardeşim dediyi kızla şakalaşıyor ve ona küçük maymun diye hitab ediyor ... Kızla arasında bişey var demiyorum ,konu şu ki beni üzecek incitecek şeyleru çekinmeden yapıyor ... Ama eşim hep böyleydi ... Bugün sinirliydim bu yüzden bişey dmeiycrm dedim ama tutamadım yine kendimi ... Konuşmaya çalışdım,ben konuşunca sürekli ağlarım elimse değil.... Anlatymaya çalışdım konuça bilirmiyiz dedim konuş dinliyorum dedi oturub konuşlaım dedim ,konuş hadi dedi. .. konuşurken yüzüme bile bakmaz bu arada ... Bende ben bunları hakk edecek ne yapdım neden bu cür davranıyorsun ... Ben senin kalbini kırsam vicdan azabından uyuyamam bu kadarmıydı bana olan sevgin falan dedim ... O beni dinlemedi bele yeter saçma sapan konuşmalar dizi çekmiyoruz diye bağırdı... Dışarıda her kes sana derdini anlatıyor evde benimle konuşmuyorsun bile dedim. .. konuşmaya çalışıyordum ama dinlemediyini gördüm .... Bende konişmadım ... Sinir krizi geçirdim tek başımayken ... Sürekli suratını sallıyorsun diyor bana bende bir nedenini sorsana niye sürekli böyleyim dedim ... Dediyim gibu beni dinlemedi dinlemiyor anlamıyor önemsemiyor ... Ben artık birilerinden sevgi dilenmek isdemiyorum beni anlamagan sevmeyen birine yakın olmak onun üçün üzülmek isdemiyorum ... Bana sadece akıl verin napmam gerek ... Evet karşısında sürekli ağlayan birini kimse beyenmez ama dışarıda başka evde başla demekki deyerim yok gözünde zorlamaya gerej yok ... Ben artık iyileşmek istiyorum ... Kendimi işe yaramaz,sevgi hakk etmeyen,hep suçlu biriymiş gibi görmekden yoruldum