0 oy
616 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar ya çok artmış bez fiyatları nasıl yetisiyorsunuz iki çocuklu olanlar hele de 

36 Cevaplar

0 oy
(7,818 puan) tarafından
Ben baby turbo kullanıyorum internette 2.cisi 1 TL kampanyasından hep stokladm. Bazen de marketlere geliyor indirimli farklı marka da olsa alırım. 
-Reklam-
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Oğlum daha bezleniyordu 33 aylık biraz algılama geriliğimiz vardı acele etmek istememiştim. Kızım Allah nasip eder ise 1 aya doğacak. 2 bez ile problem yaşarız diye oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım 3. Günümüz bugün 
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Bezden ziyade bana mama pahalı geliyor bizim bir tane çocuk Allah çocuğu çok olana maddi imkan güç versin
0 oy
(996 puan) tarafından
Goon alıyorum daha uygun ve kalıbı genis
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Sabahları çiş yaptırıyorum . Akşamlarında büyüğünü klozete yaptırıyorum . Daha az bez gidiyor . Hemde tuvaletini öğreniyor. Bir yaşında 
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Bebem natürel kullanıyorum diğerlerine nispeten daha uygun ben çok memnunum 
0 oy
(215 puan) tarafından
2 aydr Molfix kullanıyorum 100 adeti burdan 209a alıyoruz bu fyata  Şükür edıyoz gı
0 oy
(3,476 puan) tarafından
Oğlum gündüz kesti bezi gece kaldı

Onuda yazın atarım bezden. Derken

Ağustosa ikinci bebem geliyor

Shsjsksk 

Stok yaparım 
0 oy
(684 puan) tarafından
Marketleri takip ediyordum nereye avantaj geliyorsa iki üç paket alıyorum beni 1,5-2 ay atıyor rahat öyle idare ediyorum bir tek binin ıslak mendil hariç başka mendili beğenmiyorum diye kullanmıyorum onundab3 paketi 32 olmuş alıyorum napim 
0 oy
(897 puan) tarafından
Kızım dogmadan önce stok yapmıştım oğlum dogamdan öncede tekrar aldım . Şimdi kızım bıraktı oğlum hala devam . Daha yeni yeni bez almaya başladım
0 oy
tarafından

Valla markalı bişe almiyorim. Goon diye marka var en ucuzu o bence. Onu alıyorum . Valla dökme kilo bez olsa alırım. Afedersin zaten b*okuna gidiyo. Pişik olmadiktan sonra onemsemem ben 

0 oy
(649 puan) tarafından
Valla 4 yas oglum onun bezi yok. Ama 13 aylik kizim var. İnşallah yaza onunkinden de kurtulacagiz. Yavaş yavas söylemeye basladi cişini
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Valla sorma toptan yere gidip 2 şer tane aliyoz baya gidiyo sonra tekrar gene 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Tuvalete alistirmayi düşünüyorum artık 3 yasina 2 ay var bezde alınmıyor 
0 oy
tarafından
Pure baby alıyorum a101den. Bugünde binden ağu baby aldım ama pek beğenmedim. En çok a101in pure touch beğendim molfixe beğeniyor 
0 oy
(672 puan) tarafından
İlk 2 çocukta bez sponsoru dedemiz Di şimdi 3. Ye biz alıcaz alınacak Bi şekilde 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 124 göst.
17 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde -anne- (13,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 383 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 558 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 414 göst.