O gördü ben beğenmedim sonra ben görsüm yine beğenmedim ondan sonra bi kere daha göreyim dedim baktımki beğenmişim anlaşarak oldu canım bende ilk başlarda elimi çekiyordum baktım tutmaya yeltencek anlıyordum yine çekiyordum bigün dediki sen benim elimi ne zaman tutcan bende bilmiyorum dedim bi kaç gün sonra motorla beni eve bırakıcaktı anlaşırken belinden tutuyorum ya elimi tuttu ama nasıl titriyo nasıl terliyo bende arkada kısss kısss gülüyom çaktırmadan
Sonra telefonda dediki nasıl tuttum ama elini hala içim bi hoş oluyo aklıma gelince demişti
Eskiden ne güzeldi sevgiler ne değerliydi el tutuşmalar gözgöze gelmeler bir sesini duyayım ama ailesi evde die açıp sessiz yapmalar acaba telefona o çıkarmı die ümit etmeler kapının önünde bir kere olsun geçsede 10 saniye olsa göretim demeler
Şimdi bakıyorum ilk görüşmede bırak el tutmayı allah ne verdiyse yapıo gençlerimiz aileye türlü yalan söyleyip fellik fellikorda burda gezmeler 2 gün sonra bakıyorsun bi başkasıyla oluyorlar bir arkadaş diğerinin eski sevgilisiyle gönül rahatlığıyla çıkabiliyo ve bunu anlatabiliyo
Biz olsak önceden bir daha yüzüne bakmaz hersey biterdi
Ahhh eski sevdalar
ne güzelde kirlettik herşeyi ne güzelde yitirdik değerleri