0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl bas ettiniz kafayi vurmayj nasil engelleyebilirim resmen kafasi hep sisik ve mor bana da vuruyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Kendini ifade ederken bu tür krizlere, öfke nöbetlerine girmesi normal.. bebeğinize sarılın tensel temas edin. Öfkeye öfkeyle karşılık vermeyin sakın. Şuan bil bol sarılıp kendine ve size zarar vermeden sakinleştirmeye çabalayın zor ama geçici olacak bu günler.. Allah yardımcınız olsun. Sabır ve sevgi ile yaklaşıp rahatlatmadığınız müddet daha da ilerleyecektir. Ses tonunuz sakin olmalı ve izah etmelisiniz, ona zarar verebileceğini sizi üzdüğünü böyle davranırsa eğer oyun oynamayacağınızı parka götürmeyeceginizi.. tehdit değil yapılan hatalı davranışın cezalandırılması gerektiğini bir çok pedagog onaylıyor tabi ceza diyince dövme bağırıp çağırma değil mahrum bırakma...
(2,296 puan) tarafından
Çok yerinde bir yorum bende de ikizler var aynısını yapıyorlar ve herşeye tepkileri o 18 aylıklar. Çıldıracam artık biri o şekilde tepki veriyorsa diğeri hiç birşey yokken onu kıskanıp aynısını yapıyor. Hep başları mor ve şişlik, vicdan azabından bi hal oldum ve bıkmada devam ediyorlar n yapsam nafile
tarafından
Aynen ben cok sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen aşırı sinirleniyorum
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Esim de bebekken kyleymis sinirlenince kafasini yerlere duvarlara vururmuş. Herhangi bir önlem aldığını dusubmuyoru  kayinvalidemin. Kendi haline bırakmıştır muhtemelen ama eşim şimdi gayet makul düzgün bir insan benden daha sakin ama gervekten aşırı sinirlenecegi bir şey olursa onzaman gözü döner ama ben hiç karşılaşmadım o haliyle.

Bir şey olmaz bence korkma bir süre sonra bırakıyorlar bu davranışı sanırım.
tarafından
insaAllah ya sinirlenince gozu bir seyi görmüyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 274 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 467 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu