0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

4 aylik hamileyim çok halsizim evi toplamaya bile mecalim yok 3 yaşında oğlum var toplasam da arkamdan tekrar dağıtıyor temiz düzgün Bi eve hasret kaldım remen:'(halsizlik için vitamini mi değiştirdi öncekine gore biraz daha iyiyim ama çok uyuyorum acaba ondan mi dedim bu sabah eşimle 7 de kalktım ama 9 gibi yine uyuya kalmisim:Ovarmi tavsiyeleriniz şunu yap iyi gelir toplanirsin diyebileceğiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Ben oğlanın kahvaltıyı yaptırınca evi toplayabilirsem toplarım toplayamazsamda hemen çıkıp dolaştırıyorum. Sonra eve gelince uykusu gelir o zaman açılmış oluyorum. Dışarı çıkmadan asla kendime gelemiyorum. O yüzden kahvaltıdan sonra vınn :)) he birde çıkarken camları açıyorum ev havalanmış oluyor :)
(2,569 puan) tarafından
Anlıyorum canım ama dışarıya çıktığında yürüyüş yapıyorsun kemiklerin açılıyor. Hava alıyorsun. O kadar iyi geliyorki evde olunca yattıkca yatası geliyor insanın. Yattıkca kalkamıyorsun. Bak bizim burda bir yokuş var 9 kat bina yukarısı gibi ilk başta orayı çıkmam gerek. İlk hammallaşıyorsun ama gün gün artık orası gözüme bile gelmiyor. Sende yık tabularını hem çocuğun hava alır hemde sen. Herkesin ilk doktoru kendidir. Bir iki üç derken yahuu herkes dışarda ben napıyorum evde dicen :))
tarafından
Haklısın canım bunu denicem dediğin gibi oluşuma da iyi gelir yavrucum benle evde hapis kaldi eniştemle ablamlar dalga geçiyor cocuk evden dışarı çıkmaya çıkmaya beyaz peynir gibi kalmış diye:)
(2,569 puan) tarafından
O kadar iyi gelcek ki temiz hava senin oğlanda eve gelince hemen uykuya geçer. Sen de o zaman keyif yapcan bacıııım. Beyninde dinlencek. Biraz uzanır duşa girersin bak bakalım o ev paris oluyor pariiss :)))
tarafından
Valla içimi açtın gülüm Allah razı olsun:))
(2,569 puan) tarafından
Ne demek canım benim yalnız havalar bir öyle bir böyle güneşli gibi görsen bile kalın giydir yine oğlanı. Sıcaklanırsa çıkarırsın :))
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Onu bana sor. Hamileyim bir de kızım var. Kızımın bezleri 4 gün şöninenin içinde kalıyodu şömine doluyordu. Şimdi kızlarım biri 4 dğeri bir buçuk yaşında. Diyorum ki ben nasl öyle yaşamışm. Açtm aç. Açlıktan ağlıyodm. Yrmrk yapamıyodm. 
(1,150 puan) tarafından
Eşin üstüne geliyor mu bu evin hali ne diye
tarafından
Bazen çamaşırları falan katlayamadigim da evi supuremedigim de söylenir ama öyle çok çok üstüme gelmez
(1,150 puan) tarafından
Benmki beni rezil etti ailesine herkese. Ama herkese. Yerin dibine girdim. Ama şimdi çocklarm büyüdü en azından iş yapabiliyom.
tarafından
Oruçlara başlamadan önce oğlum rahatsızlandı kanında enfeksiyon çıkmıştı 3 gün hastane de yattık o dönem de de benim devamlı istifra edip durduğum zamandı bundan daha beterdim biz hastanedeyken ablasına anahtar bırakmış gitte az evi topla demiş bana kimse gelip bisey demedi ama çok utanmistim
Hatta eşime de dedim niye çağırdın ben gidince az çok yapmaya çalışırdım diye olsun yapsın nolmus dediydi
(1,150 puan) tarafından
Kıymetini bil
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Hamileliğinin basından beri sadece yatıyorum sürekli halsizim hicbir şey yapmıyorum ama.cocugum yok bazen çocuklu hamileleri düşünüyorum da çok zor geliyor çünkü en azindan karnını doyurmak için bile olsa kalkmak zorunda insan çok zor geliyor Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Amjn canım sağol
0 oy
tarafından
Siz uyudugunuz zaman cocugunuz ne yapiyo daha kucukmus
tarafından
Gündüz 10 11 e kadar uyuyo zaten o kalkınca hemen kahvaltısını ettiriyorum sonra geri yatış şu an kanepe de uzanıyom onun Bi zararı yok zaten bana oyuncakları ile oynuyor bisey isterse gelip soyluyo zaten kalkiyom
tarafından
Ne guzel masallah halsizlik icin bi bilgim yok ben de de oluyor ama uykusuzluktan benimki
tarafından
Uyumaktan nefret ettim ben uyumamak için ağladığımı biliyorum ama yok yani normalde de uykuya düşkünüm hamilelikte daha beter oldum
tarafından
Ben de 4 aylik hamileyim canim 2 yasinda da oglum var onun uyku duzeni beni cok yoruyor cok erken uyaniyo ogle uykusunu reddediyo bazen erken uyanip aksama kadar ayakta kalmak mahfediyo ve cok hareketli kendi halinde oynayan bi cocuk degil evin altini ustune getiriyo benim de ilk 3 ay su bile icsem kusuyodum felaketti simdi o yonden iyiyim ama oglum bu aralar ustume fazla geliyo :/

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 631 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,447 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.