Esimin calstigi yerde 2 kadn da calisiyor ve yaslari buyuk ve bunlqr eslerni aldatiyorlar esim ve evli kuzeni oyle dediler neyse dun dukkana gittk oyle oturdm onlarla . esimin kuzenide orda calisiyor bizden bir gun oncede onun eside oraya gelms ondan bahsettiler yok cok kskancms yok mesaj atms esime yazmayn vs . 2 kadnda biz neyz bzmde eslermz var bu neden bu kadar kskaniyor boyle evlilikmi olur adama huzur vermiyor . Bende icimde dedm sizn evlilgnz nasl siz kocalarnzi aldatiyorsnz neyse ev3 geldk aksam . Baktm esm bu kadnlardan birinin durumuna yorum yapms kadn tatli paylasms oda uf uf boyle yorm yapms wp durumuna neyse kadnda esimin durumuna yorum yapms esimin durumu . Aslan ayaga kalmayinca cakal daglar benim zannederms durum bu kadnda . Hadi kalkalim o zaman demis . Esimden telefonu alacaktm veemedi hele ver kadn ne mesaj yazms dedi ben hemen baktm ve tartstk sizce kzlar . Ve bu esimin durumna yorm yapan kadn esimin kuzenine teklif etms sevgili olmak icn oda kabul etmems kuzeni bana dedi . Ne yapmalym kzlar kirilmakta hakszmiym bunun icn esim bana demedgni birakmadi kopek dedi bana